Ana sayfa Kadın Haberleri Şarap gibi kadınlık cepte! Gonca Vuslateri doğum günü mesajında coştu!

Şarap gibi kadınlık cepte! Gonca Vuslateri doğum günü mesajında coştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 Eylül 1986 doğumlu olan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, her anının sosyal medya ile yaşayan, takipçilerine de yaşatan bir isim. Sıklıkla paylaşım yapmasıyla tanınan oyuncu, 34. yaşını kutluyor… Yaş gününde köpekleri ile birlikte paylaşım yapan Vuslateri, mesajıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Analarından, hatalarından, sevinçlerinden bahseden Gonca Vuslateri, “Tıkır tıkır çalışan saat gibi insan olayım” ifadesi ile dikkat çekmekte.

Oyuncu ayrıca, “Şarap gibi kadınlık, adam gibi adamlıkmış onlar cepte zaten” diyerek de kendine olan inancını ve güvenini ifade ediyor.

Doğum gününün ilk saatlerini dizi izleyerek geçiren oyuncuya hayranlarından da çok sayıda kutlama mesajı yapıldı.

Hayranları gibi ünlü arkadaşları da Vuslateri’nin doğum gününü mesajlarla kutladı.

Şarap gibi kadınlık cepte! Gonca Vuslateri doğum günü mesajında coştu! 9

Oyuncu Burcu Kara, oğlu Ali ile aynı gün doğduklarını belirtti ve “Çok mutlu olun çok” diye yazdı.

Şarap gibi kadınlık cepte! Gonca Vuslateri doğum günü mesajında coştu! 10

Nurgül Yeşilçay,Gürgen Öz ve Çağla Şıkel de yorum bölümündeki mesajlarıyla dikkat çekti.

İşte Gonca Vuslateri’nin yaş günü mesajı ve fotoğrafı:

Hosgeldin 34! . Buraya kadar eslik eden yillarim.. iyisiyle kotusuyle bana sahip cikan anılarım..hatalarım..sevinçlerim..arzularım..gıptalarım..rengarenk yüreğim benim.. “tıkır tıkır çalışan saat!” gibi insan olayım,beklentim aynı..Şarap gibi kadınlıkmış,adam gibi adamlıkmış onlar cepte zaten.. hayatıma giren,bugünüme eşlik eden dostlarıma teşekkür olsun. Aşklara da aşk olsun. Daha ne yapaydım onlar için.. :) / 10 yılı aşkın benimle olan hayvanlarımla ilk gece kutlamamızı çay,çekirdek,pike ve film-kedi mümkünse bazı bazı mesajlar ve uzaklara dalıp gözleri sulandırmalar şeklinde geçireceğiz.. arkadan ? bir küçük neşe.. yeni umutlar ve uyku efenim.. Teşekkür ederim..Şükür ederim.. şifa olsun her yeni yaşımız ruhumuza… ❤️ koltukta köpekler kafamda kediyle #thesinner dizisini yeni seyrediyorum deliricem bunu nasıl daha önce önermezsiniz diye:)

Şarap gibi kadınlık cepte! Gonca Vuslateri doğum günü mesajında coştu! 11