Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni, bugüne kadar görülmemiş bir başarıya imza atıyor!

Duy Beni, bugüne kadar görülmemiş bir başarıya imza atıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yaz dizisi Duy Beni başlangıcı pek de parlak yapamamıştı. Ancak ikinci bölümle birlikte çok hızlı bir yükselişe geçti. Duy Beni reytinglerde yükselirken sosyal medyada da bugüne kadar görülmemiş bir şeyi gerçekleştirdi.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ve Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir’in rol aldıkları dizi, yaz ekranının en çok konuşulan yapımlarından birisi. Liselerde yaşanan zorbalıkları anlatan dizi ilk bölümüyle parlak bir başlangıç yapamamıştı.

Ancak Duy Beni dizisini ikinci bölümünün tartışmalı final sahnesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve yaz ekranının en çok izlenen dizilerinden biri haline geldi. Reytinglerde puanını yükselten dizi YouTube’da da başarıya koşuyor.

Duy Beni, bugüne kadar görülmemiş bir başarıya imza atıyor! 5

Bugüne kadar dört bölümü yayınlanan Duy Beni dizisinin YouTube kanalının abone sayısı 600 bine yaklaştı. Dizinin üç hafta önce paylaşılan ilk bölümü bugüne kadar neredeyse 10 milyon kişi tarafından izlendi. İkinci bölüm iki haftada 7,4 milyon, üçüncü bölüm de 10 günde 8,7 milyon kez izlendi. Yani Duy Beni’nin her bölümde YouTube’daki izlenme sayısı artıyor.

Duy Beni dizisinin en çok dikkat çeken ismi ise Rabia Soytürk. Daha önce Şahsiyet ve Benim Adım Melek gibi başarılı dizilerde rol alan genç oyuncu en büyük çıkışını Duy Beni dizisinde canlandırdığı Ekim karakteriyle yaptı.

Genç oyuncunun başarılı performansı, izleyicinin de markajında! Ekim karakteri ile büyük beğeni toplayan Rabia Soytürk, Perşembe akşamları yayınlanan diziyle birlikte günün en çok konuşulan ismi olmayı başarıyor. Caner Topçu’nun hayat verdiği Kanat ve Ekim karakterlerinin her sahnesi büyük bir ilgiyle izlenirken, iki genç oyuncu da kariyerinin en büyük çıkışını yapmış durumda.