Ana sayfa Dizi Haberleri Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu!

Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de bu hafta 40. bölümü yayınlanan Kadın dizisinde, sonunda Bahar ve Sarp kavuştu.

Uzun süredir herkesin merakla beklediği o anlar, final sahnesinde gerçekleşti. Ancak Sarp’ın bir hareketi vardı ki izleyicileri çok kızdırdı!

O akşam herkes Bahar’ın evinde toplandı. Hem onun gelişini kutlamak hem de Sarp ile ilgili gerçeği anlatmak istediler.

Nisan, yatağından kalkıp annesine bir şey söylemesi gerektiğini anlattı. O sırada devreye Enver girdi ve Jale’nin hastalığı nedeniyle kendilerini engellediğini ama ona söylemeleri gereken bir şey olduğunu söyledi.

Bahar, orada bulunan herkesin ve o anda orada olmayan Arif’in de bildiği ama kendisinin bilmediği bir şey olmasına çok sinirlendi.

Herkes Bahar’ın bu gerginliği nedeniyle kalakaldı. Enver, Sarp’ın adını söyledi ama gerisini getiremedi.

İşte tam o sırada kapı çaldı ve Bahar açmak için kalktı. İçeride yaşananların gerginliğiyle kapıya giden Bahar, Sarp’ı görünce kalakaldı!

Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu! 14

Büyük bir şok yaşayan Bahar, uzun süre baktı Sarp’a, inanıp inanmamak arasında gidip geldi, gözleri doldu, zar zor adını söyleyebildi.

Sarp da ‘Baharım’ diyerek gözleri yaşlı gülümsüyordu Bahar’a.

Sonunda haftalardır beklenen kavuşma gerçekleşti. Ancak izleyicilerin bu kavuşmada takıldıkları bir detay vardı.

Sarp, tam binanın merdivenlerini çıkarken elindeki yüzüğü gördü ve kapıyı çalmadan önce yüzüğünü çıkardı.

İşte bu hareketi özellikle Arif’ten yana oyunu kullanan izleyicilerin sosyal medyada Sarp’ın bu davranışını eleştirmesine neden oldu.

Arif’in daha bir kaç saat önce, “Senin için herkesle, her şeyle mücadele ederim ama bir çocukla edemem” diyerek Bahar’ın uzattığı yüzüğü geri alıp büyük bir üzüntüyle gitmesinden sonra, Sarp’ın karısını ve çocuklarını saklamak ister gibi yüzüğünü çıkarıp gitmesi de eleştirilere neden oldu.

İşte Bahar ve Sarp’ın karşılaştığı o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu! 15 Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu! 16 Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu! 17 Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu! 18 Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu! 19 Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu! 20 Sarp, bir çuval inciri berbat etti! Kadın dizisindeki tek bir hareket, eleştirilere neden oldu! 21