Ana sayfa Dizi Haberleri “Sarp, e-devlet’e girsin bulur!” Kadın dizisi faka mı bastı, yoksa gözden kaçan bir detay mı var?

“Sarp, e-devlet’e girsin bulur!” Kadın dizisi faka mı bastı, yoksa gözden kaçan bir detay mı var?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’a izleyenlerin tavsiyesi var!

Dizide Sarp’ın, Bahar ve çocuklarının öldüğünü sanması ve işin gerçeğini bir türlü araştırmaması, gidip yeni karşılaştığı Şirin’den öğrenmeye çalışması izleyenleri adeta delirtti!

Amerika’dan döndükten sonra Bahar ve çocuklarının öldüğü söylenen Sarp, olayı daha araştırma gereği bile duymadı. İzleyiciler ise sosyal medyada bu duruma isyan etti. Sarp gibi zengin bir adamın istese pek çok kapıyı açabileceğini düşünen izleyiciler, son olarak Şirin ile karşılaşmasına da “Şirin’in eline yine büyük bir koz geçti, artık durumu iyice kendi lehine kullanır” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

"Sarp, e-devlet'e girsin bulur!" Kadın dizisi faka mı bastı, yoksa gözden kaçan bir detay mı var? 7

Şirin’in, Sarp’a Bahar ve çocukların gerçekten öldüğünü söylemesi ihtimalini sosyal medyada dillendiren izleyiciler, bu durumdan hiç de memnun değil. “Yine Şirin’in ekmeğine yağ sürüyorlar” diyerek tepki veren izleyiciler, Sarp’ın gerçekleri Şirin’e sormasına da çok kızdılar. Bir izleyici “Hiç mi e-devlet’e girmemiş. Oradan aile nüfus dökümü çıkıyor” derken bir başka izleyici de “Niye polise gidip sormamış, benim çocuklara ve eşime ne oldu, nasıl öldüler” diye şeklinde eleştirilerini dile getiriyorlar.

Ancak Sarp, resmi olarak kayıtlarda ‘ölü’ ya da ‘kayıp’ göründüğü için e-devlet sistemini kullanması mümkün değil. Bu konuda izleyenler yanılıyor. Polise gidip durumu araştıramaması da muhtemelen kendi ile ilgili bir durum söz konusu ve deşifre olmak istemiyor. Eğer ortaya çıkarsa ölmediği ya da kayıp olmadığı, başına bir iş gelecek anlaşılan. Pırıl ve babasının da tehlike diye bahsettikleri ve henüz bilmediğimiz bir olay söz konusu Sarp ile ilgili. Bu yüzden Amerika’dan uzun süre gelemedi ve hala Alp ismini kullanmaya devam ediyor.

Eleştiriler her ne kadar Sarp’ın durumu için uygun olmasa da bir şekilde böylesine maddi güce sahip birinin mutlaka araştırmak için başka bir yol bulması da pekala mümkün. Belki bir izleyicinin söylediği gibi dedektif tutmak da bir fikir olabilir.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Anlaşılan Şirin’in eline bu kozu vermek için günlük hayatta kolay yoldan olabilecek olaylar veya durumlar dizide işletilmeyecek. Şirin de bu kozu uzun uzadıya, sündüre sündüre, bayıla bayıla kullanırken izleyenleri de ekran başında delirtmeye devam edecek!