Ana sayfa Dizi Haberleri Sarp’a şoke eden teklif! Kadın dizisinde Nezir, son kararını açıkladı!

Sarp’a şoke eden teklif! Kadın dizisinde Nezir, son kararını açıkladı!

tarafından zk zk

Dün akşam Fox TV’de 57. bölümü ekrana gelen Kadın dizisinde Nezir, Bahar, Pırıl, Sarp ve çocukları serbest bıraktı.

Neden böyle bir karar verdiğini kimse anlamasa da Nezir’in Doruk’a olan sevgisi yüzünden yumuşadığı ve planlarını değiştirdiği düşünülüyor.

Televizyongazetesi/Detay

Sarp’ı bırakmasından sonra onu çok da rahat bırakmayacağı düşünülüyordu zaten. Ancak nasıl bir şart koşacağı ve ne yapacağı merak konusuydu.

Dün akşam yayınlanan bölümde Sarp, Pırıl ve çocuklarla gitmek yerine, Bahar’la gitmeyi tercih etti.

Nezir’in verdiği karardan sonra hızlıca o evden ayrıldılar ve Hatice ile Enver’in evine gittiler. Bahar, Sarp ile aynı evde olmaktan pek de hoşnut değildi. Her ne kadar Sarp’ın pek çok olayda suçsuz olduğunu düşünse de Yeliz’in ölmesi ve çocuklarının yaşadığı sefaleti hatırladıkça Sarp’ı affedemiyor.

Pırıl’la evlenip çocuk yapmış olmasını da hala kabullenemiyor Bahar. Son olarak Arif’in tüm bu olaylar yüzünden cezaevine girmiş olması da Bahar’ın Sarp’a karşı tavrını sertleştiriyor.

Sarp'a şoke eden teklif! Kadın dizisinde Nezir, son kararını açıkladı! 7

Sarp, bir süre de olsa çocuklar için Tarlabaşı’nda kalmayı teklif etti ama Bahar kabul etmedi. Sarp çocukların psikolojilerini öne sürünce Bahar, bir süreliğine hep beraber annesinin evinde kalabileceklerini söyledi. Sarp ve çocuklar bu karardan şimdilik memnun ama son gelişmeden sonra neler olacağı merak konusu.

Dizinin 57. bölüm son sahnesinde Suat ve Münir, Nezir’in ne istediğini Sarp’a açıkladı.

Sarp’ın, Suat’ın evinden çıkması ve nasıl geldiyse öyle gitmesini istedi Nezir. Yani Alp Karahan ismiyle elde ettiği her şeyi bırakıp gitmesini istiyor. Sarp Çeşmeli ismini kullanabilir, üzerinde hiç bir suç kalmaz, özgür olarak yaşayabilir. Fakat tek şartı beş kuruş bile almadan Pırıl’dan ayrılması.

Sarp bu teklif karşısında nasıl bir cevap verecek, neyi seçecek izleyenler de şimdi büyük merakla bekliyor.

İşte Sarp’ın Nezir’in teklifini duyduğu o an: