Ana sayfa Dizi Haberleri Şaşırtıcı ama gerçek! Reytingde yarışan Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ın sosyal medya karnesi çok fena!

Şaşırtıcı ama gerçek! Reytingde yarışan Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ın sosyal medya karnesi çok fena!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Salı akşamları ekrana tam 6 dizi gelmekte! Fox TV’nin Bir Peri Masalı dizisinin final yapacağı bir süre önce öğrenilmişti. Show TV’nin Baba dizisi de final yapıyor. Böylece rekabet eden dizi sayısı 4’e gerileyecek. Tabii Fox TV ve Show TV, Salı akşamına yeni bir dizi getirmezse!

Salı günlerinin reytingde kıyasıya rekabet eden iki dizisi atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizileri. Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Üç Kız Kardeş, sadık bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla takip ediliyor. İclal Aydın’ın romanından uyarlanan dizi, heyecanlı gelişmelerle izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Atv’nin bu sezon başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ise özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi müdavimlerinin merakla beklediği bir yapımdı. Oktay Kaynarca’nın bu kez başrolde yer almasının yanı sıra dizinin yapımcı ortağı da olması diziyle ilgili heyecanı da arttırmıştı. Merakla takip edilen dizi, Üç Kız Kardeş ile rekabette Salı akşamları kıyasıya bir mücadele vermekte!

Şaşırtıcı ama gerçek! Reytinde yarışan Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın sosyal medya karnesi çok fena! 1

Bu iki dizi, Salı günlerinin en yüksek reytingleri alan diziler olarak ön plana çıkıyor ilk 10 tablosunda. Karşısında yer alan dizilere TRT1’in Yürek Çıkmazı dizisi de giderek daha çok rakip olmaya başladı!

Reytinglerde Baba, Bir Peri Masalı ve Gecenin Ucunda dizileri ise ilk 10 tablosunda yer almayı dahi başaramıyorlar! Fakat sosyal medyada çok farklı bir durum söz konusu!

Adba.tv’nin 20 Aralık akşamı yayınlanan dizilerin sosyal medya reytingleriyle ilgili ölçümleri sonrası ortaya çıkan tablo aşağıda…

Şaşırtıcı ama gerçek! Reytinde yarışan Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın sosyal medya karnesi çok fena! 2

Salı akşamları ekrana gelen dizilerin reyting rekabetinin yanı sıra sosyal medyadaki rekabetleri de ayrı sonuçlar ortaya koymakta! Yürek Çıkmazı dizisinin sosyal medyada 38 bin 900 ileti ile günün en çok konuşulan dizi olduğu görülüyor. Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, giderek daha heyecanlı sahnelerle ekrana gelirken, reytinglerde de puan yükseltiyor. Reytingleri daha yüksek olan iki dizi Üç Kız Kardeş ile Ben Bu Cihana Sığmazam’ın sosyal medya karneleri ise hayli zayıf!

Reytinglerde ilk 10’a bile giremeyen Baba dizisi sosyal medyada günün en çok konuşulan dizileri arasında 11 bin ileti ile 2. sırada yer alıyor. Final yapmaya hazırlanan Bir Peri Masalı dizisi 8 bin 700 ileti ile 3. sıradayken 8 bin 500 ileti ile Gecenin Ucunda dizisi de 4. sırada.

Şaşırtıcı ama gerçek! Reytinde yarışan Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın sosyal medya karnesi çok fena! 3

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 2 bin 500, Üç Kız Kardeş dizisinin ise bin 600 ileti ile sosyal medyada çok daha az konuşulduğu görülmekte! Reyting mücadelesinde yüksek puanlarla öne geçen iki dizinin, sosyal medyada ise çok daha az konuşulması dikkatleri çekiyor! Üstelik ilk 10’a bile giremeyen dizilerin açık ara farkla sosyal medyada öne geçmeleri ironik bir durum oluşturuyor adeta!