Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 4. bölüm iddialı geliyor! 3.fragman da yayınlandı!

Savaşçı 4. bölüm iddialı geliyor! 3.fragman da yayınlandı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle yakın zaman sonra buluşmaya hazırlanan Savaşçı dizisi, 4. sezonuyla yine iddialı projeler arasında bulunuyor. Ekranda aklan tek asker dizisi olmasının yanı sıra, kahramanlık öyküleri ile de izleyicileri kendisine bağlayan Savaşçı dizisi, yeni katılan isimlerle güçlendi.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli gibi önemli isimlerin yer aldığı kadrosunda, Gaye Turgut Evin ve Müjde Uzman da bulunmakta. Eskişehir’de yapılan çekimler pazartesi günü başladı… Diziye yeni isimler de katıldı; Zerrin Sümer, Ogeday Girişken,Serkan Kuru, Eylül Toros yeni sezonda yeni karakterlere hayat verecek. Savaşçı dizisinin 4. sezonundan 3. fragman da yayınlandı.Videodan izleyebilirsiniz.

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi’nin maceraları 3 sezondur ekranda yer almakta.

Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.
Çünkü onlar için “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Oyuncular:

Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu