Ana sayfa Dizi İzle Savaşçı 55. Bölüm Özeti İzle

Savaşçı 55. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Savaşçı dizisinin 55. yeni bölümü 25 Kasım Pazar akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Muret Serezli’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine hareketli sahneler vardı. Amerikan askerleri ile Türk Birliği Askerlerinin karşılaşmasında, ABD’ye büyük ders verilen dizide, Yüzbaşı Haydar Bozkut’un vücudune enjekte edilen virüsün kaynağı bulundu ve yüzbaşı kurtuldu. Dizinin 55. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 55. bölümün kısa özetini izleyebilirsiniz.

55. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Yüzbaşı Haydar’ın kalbi durmuştur. Doktorlar Haydar’a müdahale ederken, Kutalmış Paşa’nın aracı da bir grup teröristin saldırısına uğrar. Albay Kopuz karargaha döner dönmez saldırıyı düzenleyenlerin kim olduklarını ve bağlantılarını öğrenmek için harekete geçer. Bütün oklar Karon’u gösterirken Seyfi de plan doğrultusunda, Nora’nın Karon’la tekrar bağlantıya geçmesini sağlayacaktır.

Bu arada kırmızı bültenle aranan bir teröristle ilgili gelen bilgiler karargahı alarma geçirir. Albay Kopuz Seyfi’yi istihbarat toplaması için görevlendirirken Kılıç Timi de teröristi yakalamak için operasyona çıkar. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi ve Seyfi’yi ölümle burun buruna getirecektir.

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu