Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir, Öykü hayal kırıklığına uğratıyor

Kızım 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir, Öykü hayal kırıklığına uğratıyor

tarafından ker_def

Kızım dizisinin 10. yeni bölümü 23 Kasım Cuma günü tv8 ekranında izleyicilerle buluşmuştu. Demir’in Candan’ı gitmekten vazgeçirdiği bölümde Öykü’ye dedesinden büyük bir miras kalacağı anlaşılıyordu. Asu bu mirasın peşinde… Cemal ise işin arkasındaki kişi ve Asu’ya para için yardım ediyor. Dizinin 11. bölümünde neler olacağı da merakla beklenmekte.

30 Kasım Cuma günü Kızım dizisinin 11. bölümünü tv8 ekranında izleyeceğiz. Yeni bölümden ikinci fragman ortaya çıktı. Öykü ile Asu bir evdedir ve Öykü annesine hesap soruyor. “Niye terk edip gittin beni. Bebekken niye terk edip gittin beni” diye konuşan Öykü’ye Asu’nun yanıtı “O zamanlar öyle gerekiyordu” şeklinde oldu. Öykü’ye büyük darbe ise Demir’den gelecek. Demir, kızı Asu’ya vereceğini söylüyor. Sonrasında ise Öykü, Demir’e kızıyor: “Hani birbirimizi kandırmak yok demiştik.”

11. bölümden ilk fragmanda da önemli detaylar vardı. Asu, yine kapıya dayanıyor. Bu sefer kapıyı açan kişi Asu… Candan’a Öykü’nün annesi olduğunu söylüyor. Candan çok şaşırıyor. Öykü gitmek istemiyor ve Candan’a sığınıyor. Candan da sert bir şekilde Asu’nun elini tutuyor. Yani iki kadının büyük mücadelesi başlıyor. Ayrıca Demir, Öykü’nün dedesinin notunu ele geçiriyor. Öykü’ye büyük bir miras kalacağını öğreniyorlar.

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Kızım 10. ve son bölümünde yaşananların özeti şöyle:

Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra, Demir için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır. Onun için eskisinden daha da zorlu bir yaşam savaşı başlamıştır. Para meselesini çözmek için aldığı riskleri arttıran Demir, yeniden tehlikeli bir maceranın içinde bulur kendini. Acaba, bu kez müze işindeki kadar şanslı olacak mıdır?

Candan, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra derin bir açmazda bulur kendini. Candan’ın hissettiği acı, aceleyle birtakım kararlar almasına neden olur. Candan’ın bu yönelişi, Demir ve Öykü için Candan’ın olmadığı bir yaşamın habercisi mi olacaktır?

Asu, para kazanmak için yeni yollar dener. Suça bulaşmadan para kazanmaya çalışan Asu, hayattan yeni bir darbe daha alır. Cemal, Asu’ya bir kez daha yardım eder. Bu süreçte, Cemal ve Asu’nun ilişkisinde ne tür değişimler gerçekleşecektir?

Oyuncular:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen
Selin Şekerci