Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 69. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bombalar patlıyor aksiyon dolu bölüm geliyor!

Savaşçı 69. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bombalar patlıyor aksiyon dolu bölüm geliyor!

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizi Savaşçı dizisinin 69. yeni bölümü 7 Nisan Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Geçen pazar seçim nedeniyle yayınlanmayan dizi, hayranlarını bir hafta aradan sonra ekran başına toplayacak.

69. bölümde yaşanacakların detayını haberimizin devamında okuyabilirsiniz. Videoda ise 69. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz. Aksiyonu bol sahnelerin yer aldığı yeni bölümün habercisi olan sahneler bu videoda…

Hastaneye yetiştirilen Çiğdem Teğmen’in hayati tehlikesi sürerken, son ana kadar Melik ve adamlarına kafa tutan Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar’ın savaşmadan ölmeye niyeti yoktur.

Diğer tarafta ise herkes bir yandan Çiğdem için endişelenirken, bir yandan da Kağan ve Haydar’ın akıbetini merak etmektedir. Her şeye rağmen umudunu kaybetmeyen Kılıç Timi, komutanlarını kurtarmak için geri dönmekte diretirler.

Ancak Kutalmış Paşa ve Albay Kopuz’un gizli hamlesi olayların seyrini değiştirirken, gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi’ni yine büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir.

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu