Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 72. bölümde Elsa, Yörük Haydar’ı tuzağa çekti! Elsa, Haydar’a ne yapacak?

Savaşçı 72. bölümde Elsa, Yörük Haydar’ı tuzağa çekti! Elsa, Haydar’a ne yapacak?

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Savaşçı, 28 Nisan Pazar günü ekrana gelecek olan 72. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı Yörük Haydar karakteri Deniz Çom’un canlandırdığı Elsa’nın tuzağına düşecek… Berk Oktay, Murat Serezli gibi isimlerin de yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Kutalmış Paşa’nın aracına doğru giden bomba yüklü kamyoneti durdurmaya çalışan Çiğdem, hamlesini yapar ama bombanın infilak etmesine engel olamaz.

Çiğdem, Kutalmış Paşa ve yanındaki askerlerin akıbetini öğrenmek için endişeyle nizamiyeye doğru koşarken, duyulan patlama sesiyle karargahtan fırlayan askerleri ve alevleri görünce büyük şok yaşarlar.

Melik, Elsa ve Velid ise F-16’lar tarafından bombalanan kamptan sağ kurtulsalar da, bundan sonraki eylemler için finans desteğine ihtiyaçları vardır.

Elsa, bunu çözmek için bağlantılı olduğu kişilerle irtibata geçer. Ancak beklenmedik bir karşılaşma olayların seyrini değiştirir ve Elsa’yla ilgili istihbaratı değerlendiren Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni harekete geçirir.

Yörük Haydar, Elsa’nın tuzağına düşüyor. Haydar’ın arkasına geçen ve silahını doğrultan Elsa ne yapacak? Haydar’a ne olacağı izleyicileri çok meraklandırmakta…

Gerilim gittikçe yükselirken Yüzbaşı Kağan, Elsa ve Melik’i ortadan kaldırmaya kararlıdır.

Savaşçı 72. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz: