Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 78. bölüm 2. fragmanı izle; Kutalmış Paşa büyük bir tehlike altında!

Savaşçı 78. bölüm 2. fragmanı izle; Kutalmış Paşa büyük bir tehlike altında!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında 4. sezonuna geçtiğimiz Pazar günü başlayan Savaşçı dizisinin 78.yeni bölümü 20 Ekim akşamı izleyicilerle buluşacak. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Seretli, Gaye Turgut Evin ve Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 78. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz. Kılıç Timi geri döndü, şimdi dağlar düşünsün!

Yüzbaşı Kağan Bozok komutasında bir araya gelen Kılıç Timi’nin ilk görevi, Markus’un elindeki, İlyas’ın da içinde olduğu Kartal Timi’ni kurtarmaktır. Kılıç Timi, Kopuz Albay’ın planıyla adım adım hedefe yürürken, terörist ele başı Markus’un kafasına silah dayadığı Başçavuş Ali Çekiç için, zaman tükenmiştir. Astsubay İlyas, Ali Başçavuşu kurtarmak için çareler ararken, Kılıç Timi’nin hamlesi işe yarayacak mıdır?

Diğer taraftan karargahta herkesi şok eden bir gelişme yaşanır. Kopuz Albay’ın dikkatini çeken bir detay, Kutalmış Paşa’nın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu gösterir. Kopuz Albay hemen harekete geçerken, şimdi Ankara’da da zamana karşı bir yarış başlamıştır.