Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisinde çılgınca bir plan var!

Savaşçı dizisinde çılgınca bir plan var!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Savaşçı, 5. sezonuyla geçtiğimiz hafta izleyicileriyle buluştu. Dizinin yeni bölümleri büyük merakla bekleniyor.20 Eylül Pazar akşamı da 98.yeni bölümü izleyeceksiniz. Berk Oktay, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Sarp Levendoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı.

İşte Savaşçı dizisinin 98. bölümünde yaşanacakların detayı: Kopuz Albay, geçmişte izini kaybettirmiş olan, azılı bir teröristle ilgili önemli bir istihbarat alır. Sonuçları ne olursa olsun, bu teröristi tek başına etkisiz hale getirmeye kararlı olan Kopuz Albay, gizlice yaptığı çılgın planını devreye sokar.

Savaşçı dizisinde çılgınca bir plan var! 2

Ancak Kopuz Albay’ın yokluğunun fark edilmesiyle karargah alarma geçer. Kutalmış Paşa, Kopuz Albay’ı durdurmak için bütün olanakları seferber ederken, Yüzbaşı Kağan’ın beklenmedik hamlesi işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma sokar.

Olayların seyri bir anda değişse de, hedefe kilitlenmiş olan Kopuz Albay’ı vazgeçirmek hiç kolay olmayacaktır. Çünkü Kopuz Albay için bu teröristten hesap sorma zamanı gelmiştir!