Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde hamile rolü sırasında ünlü oyuncu aldığı mesajla neye uğradığını şaşırdı

Savaşçı dizisinde hamile rolü sırasında ünlü oyuncu aldığı mesajla neye uğradığını şaşırdı

tarafından ker_def

‘Hatice’yle annemi daha iyi anladım’

‘Savaşçı’ dizisinde Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat’ın eşi Hatice’yi canlandıran Yeliz Akkaya, “Babam, asker emeklisi. Denizciydi ve gençlik yıllarımızda hep ya seyirde ya da nöbetteydi. Onu 2-3 ay görmediğim olurdu. Sakalları uzamış, kilo almış ya da zayıflamış halde eve gelirdi. İlk 10 dakika, yabancı biri zannederdim. Annem tek başına her şeye göğüs gererdi. Hatice’yi oynamaya başladığımdan beri annemi ve asker eşlerini daha iyi anlıyorum” dedi.

Sosyal medyadan aldığı olumlu mesajlarla iyi bir iş yaptıklarına inandığını söyleyen Yeliz Akkaya, “Bir yandan deneyimi ve empatisi bol, diğer taraftan da stresli bir iş. Hata kabul etmeyecek, duygusu çok ağır ve temposu yüksek sahneler çekiyoruz” dedi.

Milliyet gazetesine konuşan Yeliz Akkaya, dizide hamile olduğu dönemde aldığı mesajlarla çok mutlu olmuş.

Akkaya, “Gelen mesajlarla güzel ve doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anlıyorum. Dizide hamile olduğum dönemde, bir kadın izleyicimiz doğacak bebeğinin fotoğrafını gönderip, eşinin de askerde görev yaptığını söylemişti. Daha sonra arkadaş olup, isim arayışına girmiştik. Derin adında karar kıldık. Bunlar, paha biçilemez paylaşımlar” diye konuştu.

Savaşçı dizisinde hamile rolü sırasında ünlü oyuncu aldığı mesajla neye uğradığını şaşırdı 7

Milli duyguları barındıran bir dizide yer almanın stresli olduğuna değinin oyuncu, deneyimin ve empatinin bol bir proje olduğuna dikkat çekti.

Yeliz Akkaya, ” Hata kabul etmeyecek, duygusu çok ağır ve temposu yüksek sahneler çekiyoruz. Yaşanan duygular olduğu için en ufak cümle kayması varsa veya doğru ifade olmazsa, sanki bizi izleyen asker yakınlarını iyi temsil edemiyormuş gibi hissettiriyor. Büyük sorumluluk” dedi.