Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde ne yapmaya çalışıyorlar? Bu haliyle Türk askerini karalıyorlar!

Savaşçı dizisinde ne yapmaya çalışıyorlar? Bu haliyle Türk askerini karalıyorlar!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV ekranlarında izleyici ile Pazar günleri buluşan Savaşçı dizisinde kafaları karıştıran durumlar var…

Dizinin 29 Nisan Pazar günü ekrana gelen 42. bölümünde akla zarar sahneler vardı…

Bu sahneler ile ne yapılmaya çalışıldığı anlaşılamadı…

Türk askerinin karalanma gibi bir amaçlarının olmadığını düşünmekle birlikte, kara mizaha da denk düşmeyen sahnelerin şaşkınlığı içindeyiz…

3 noktaya dikkatlerinizi çekmek istiyoruz.

1- Albay Kopuz, Amerikalı Komutan ile buluşuyor ve Tim’in yerini onlarla paylaşıyor. Sonra ne mi oluyor, ABD’li komutan Akdeniz’deki savaş gemisinden füze attırarak Timi yok etme planı yapıyor. Peki Albay Kopuz’un bu durum karşısındaki tepkisi ne mi oluyor, gidip ABD’li komutana okkalı bir Osmanlı tokadı yapıştırıyor.

Yani sen ben askerlerimi öldürürsen ben de sana Osmanlı Tokadı atarım mesajı veriliyor. Yani Türk Ordusu böyle bir durum karşısında çaresiz kalır ve ancak yapabileceği şey karşısındaki yumruk atar… Böyle bir mesaj ne kadar doğru?

2-Yüzbaşı Haydar, bir teröristten bilgi almak için ellerinden ve ayaklarından zincirletiyor. Sonra bu zincirleri 2 araca bağlatıyor ve teröristi konuşmaz ise ortadan ikiye böleceğini söylüyor.

Yani Türk askeri gerektiğinde teröristlerin yöntemlerini uygular, bilgi almak için her türlü işkenceye başvurur mesajı mı verilmek isteniyor!

Savaşçı dizisinde ne yapmaya çalışıyorlar? Bu haliyle Türk askerini karalıyorlar! 8

3-Amerikalılar füzeyi atmıştır ve Yüzbaşı Bozok tünelde mahsur kalır… Şehit mi oldu yoksa yaşıyor mu bilinmez… Tüm Tim onu kurtarmak için çaba harcadığı sırada ne mi oluyor, Kutalmış Komutan arıyor ve Yüzbaşı Haydar’dan Tim’i o bölgeden çıkartması emrini veriyor. Çünkü çok kalabalık terörist grubu onlara doğru yaklaşmakta. Hem de helikopter göndererek Tim’i tahliye ediyor.

Savaşçı dizisinde ne yapmaya çalışıyorlar? Bu haliyle Türk askerini karalıyorlar! 9

Yani Türk askerleri geride arkadaşlarını bırakır mesajı mı verilmek isteniyor? Yani Türk askeri sıkıyı gördüğü zaman hemen olay yerini terk eder, arkadaşlarını da gerisinde bırakır… Madem helikopter gelebiliyor, o bölgeye bir ordu yığarsın yine de adamını geride bırakmazsın… Çünkü Amerikan filmlerinin en meşhur teması değil midir? Arkada adam bırakmayız…

Peki Savaşçı dizisi nasıl bir mesaj veriyor: Arkada adam bırakırız!

Olmadı Savaşçı dizisi, bu sefer gerçekten olmadı…