Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden ayrıldı, Sefirin Kızı’na katıldı!

Savaşçı dizisinden ayrıldı, Sefirin Kızı’na katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 5. sezonuna başlayan ancak stok bölümleri bitince yayından çekilen Savaşçı dizisinin yeni bölümlerini çekimlerine yakında başlanması bekleniyor. Dizide rol alan isimlerden Zerrin Sümer, yeni dönemde Sefirin Kızı isimli dizide rol alacak.

Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı Haydar karakterinin annesi Akkız olarak ekranda yer alan usta oyuncu Zerrin Sümer, şimdi de Sefirin Kızı dizisinde boy gösterecek.

Bir Demet Tiyatro isimli projede Telviye Hanım olarak akıllara yazılan Zerrin Sümer, milyonları etkilemeyi başarmıştı. Tiyatro kökenli olan oyuncu, geçen sezon Savaşçı dizisine katılmıştı.

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinde Zerrin Sümer’in nasıl bir karaktere hayat vereceği de merak ediliyor.

Savaşçı dizisinden ayrıldı, Sefirin Kızı'na katıldı! 7

Zerrin Sümer transferini duyuran gazeteci Birsen Altuntaş ayrıca bir kadın karakterin daha Sefirin Kızı dizisine katılacağının bilgisini verdi.

Son dönemde hikayesinin iyice heyecanlı hale gelmesinin ardından reytingleri de artan Sefirin Kızı dizisi, pazartesi akşamları büyük ilgi görmeye devam ediyor.