Ana sayfa Dizi Haberleri Ahmet Kural, yeni ve sürpriz bir diziyle ekranlara dönüyor!

Ahmet Kural, yeni ve sürpriz bir diziyle ekranlara dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yıllarda film çalışmalarına ağırlık veren oyuncu Ahmet Kural, en son 2014-2015 yıllarında ekrana gelen Kardeş Payı dizisinde oynamıştı. İşler Güçler dizisinin ardından Kardeş Payı ile ekranda hala hatırlanan dizilerde rol alan oyuncu, daha sonra Düğün Dernek 2, Çalgı Çengi, Ailecek Şaşkınız gibi sinema filmleriyle gündeme geldi.

Ahmet Kural, şimdilerde yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Oyuncunun sinema filmlerinin ardından Kıbrıs isimle sürpriz bir projede oynayacağı öğrenildi. Kural’ın TRT1 için çekilecek olan dizide başrolü Serkan Çayoğlu ile paylaşacağı da ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu ile dizinin yapımcı firması TMC arasında anlaşma sağlandı.

Ahmet Kural, yeni ve sürpriz bir diziyle ekranlara dönüyor! 7

Çekimlerinin yaz, kış ve bahar olmak üzere üç mevsimde yapılacağı ifade edilen dizinin yönetmenliğini ise Hakan İnan üstleniyor. Ocak ayının ilk yarısından sonra çekimlerine başlanması planlanan dizinin kaç bölüm süreceği de önceden planlanmış durumda.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği Kıbrıs dizisinin her bölümünün 60 dakika olması planlanıyor. Dizi sürelerinin uzunluğunun tartışıldığı bir dönemde yeni bir süreç başlatacak gibi görünüyor bu durum!

Ayrıca şimdiden dizinin 26 bölüm olarak çekilmesi de planlandığı ifade edilmekte. Kıbrıs dizisinin adı gibi Kıbrıs’ta mı geçeceği de bir başka merak konusu. Ayrıca dizinin senaryosunu da başarılı senaristler Emre Özdür ve Başar Başaran yazıyor.