Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisine bir sürpriz kadın oyuncu daha katıldı!

Savaşçı dizisine bir sürpriz kadın oyuncu daha katıldı!

tarafından zk zk

Sezon başında stok bölümleri ekrana gelen, daha sonra kadroda yaşanan ayrılıkların ardından uzun süredir çekimleri başlayamayan Savaşçı dizisinin çalışmaları hız kazandı. Diziye yeni isimlerin transferleri devam ediyor. Berk Oktay’ın ayrılmasının ardından Ekin Mert Daymaz da kadroya dahil olmuştu.

Ayrıca Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Erkan Meriç, Anıl Tetik de diziye katılan isimler arasındaydı. 5. sezonu heyecanla beklenen dizinin hazırlıkları sürerken bir ismin daha kadroya dahil olduğu öğrenildi. Serenay Aktaş da Savaşçı dizisinde rol alacak isimlerden birisi oldu!

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı” güçlü kadrosuna yeni isimler eklemeye devam ediyor.

5. sezonuyla çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosuna sevilen oyuncu Serenay Aktaş da dahil oldu.

Savaşçı dizisine bir sürpriz kadın oyuncu daha katıldı! 7

Aktaş; sağduyulu, makul, soğukkanlı, bilgili bir subay olan Teğmen Selcen Efe karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer’in de bulunduğu Savaşçı’da dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi anlatılacak.

SAVAŞÇI ÇOK YAKINDA YENİ BÖLÜMLERİYLE FOX’TA! “Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır!”