Ana sayfa Sosyal Medya Çek çek doyamadı! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki o eve bayılıyor!

Çek çek doyamadı! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki o eve bayılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir, set hazırlıkları yapılırken sık sık karavanda ya da çekimlerin yapıldığı mekanlardan fotoğraf ve videolar çekerek takipçileriyle paylaşıyor. Instagram’ı hayli etkin kullanan isimler arasında yer alıyor oyuncu. Demet Özdemir’in hesabını takip edenler, dizi hakkında da tüyolar ediniyor.

Enerjik, doğal ve samimi halleriyle dikkat çeken oyuncu, setin de neşesi olduğu yaptığı paylaşımlarda da görülmekte. Kimi zaman birlikte kamera karşısına geçtiği oyuncu arkadaşlarıyla pozlar veren oyuncu, kimi zaman da kamera arkasındaki çalışanlarla fotoğraflarını paylaşmakta.

Demet Özdemir’in sette yoğun çalışmasına karşılık, eğlenceyi de hiç bırakmadığı, bir şekilde etrafına da neşe saçtığı görülüyor yaptığı paylaşımlardan. Ayrıca ekip tarafından da çok sevildiği anlaşılıyor.

Özdemir’in bir de dizinin yeni mekanlarından birisine olan ilgisi, yaptığı son paylaşımlarla anlaşılıyor. Diziye yeni sezonda Barış karakteri ile dahil olan Engin Öztürk’ün dizideki evine bayılıyor oyuncu.

Eski eşyalarla dolu bu nostalji treni gibi duran evden sık sık fotoğraf ve videolar paylaşıyor oyuncu. Her obje geçmişe bir yolculuk gibi olan bu görüntüleri Demet Özdemir, instagram sayfasından yayınladı.

Çek çek doyamadı! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o eve bayılıyor! 10

Evin nostalji kokan detaylarını çeken Demet Özdemir, aynı zamanda bir de tüyo vermiş oluyor. Önümüzdeki bölümde Zeynep’i yine Barış’ın evinde göreceğimizin de işaretlerini veriyor oyuncu.

Bu arada set çalışanları ile keyifli pozlarını da paylaşmadan duramıyor… Tabii sette birlikte çalıştığı ekipteki kişiler de onunla olan pozlarını paylaşıyor sık sık…

Çek çek doyamadı! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o eve bayılıyor! 11

Demet Özdemir, uzun ve yorucu çekimlerde karavanda da dinleniyor. Her karavana gidişinde de paylaşım yapmadan duramıyor…

Çek çek doyamadı! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o eve bayılıyor! 12

İşte aşağıdaki paylaşımda da görüleceği üzere, set çalışanlarından  bir kişiye verdiği yanıtla da herkesi nasıl kucakladığını da gösteriyor oyuncu…

Çek çek doyamadı! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'deki o eve bayılıyor! 13