Ana sayfa Kadın Haberleri Savaşçı dizisinin Çiğdem’i Gaye Turgut Evin hayata şanslı doğanlardan!

Savaşçı dizisinin Çiğdem’i Gaye Turgut Evin hayata şanslı doğanlardan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Haziran 1987 doğumlu olan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, Savaşçı dizisinin başrol isimlerinden birisi… Çok başarılı geçen 4. sezonun ardından Savaşçı dizisi, 2020-2021 sezonunda 5. yeni sezonu ile hayranlarının karşısına çıkacak. Gaye Turgut Evin de Teğmen Çiğdem Ülgen karakteri ile ekranda boy gösterecek. 33. yaş gününü evinde annesi, babası ve eşi ile birlikte karşılayan oyuncu, mutluluk hallerini instagram hesabından yayınladı.

Ailecek neşeli bir doğum günü yaşayan ünlü oyuncu, kız çocuklarının iyi bir babası olması durumunda hayatta her zaman daha şanslı olduklarını, anneleri güçlü ise de kendilerinin de güçlü olduğunu belirtti. “Beni güçlü bir prenses gibi büyüttüler” diyerek ailesine teşekkür eden Gaye Turgut Evin, Beni Affet dizisinde tanışıp aşık olduğu eşi Deniz Evin’i de övdü.

Savaşçı dizisinin Çiğdem'i Gaye Turgut Evin hayata şanslı doğanlardan! 9

Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin’e de sevgisini ve güvenini şu sözlerle anlattı: “Hayat ışığının daima olması için aşık olacağınız adam eşinizdir. Çünkü o kız çocuğu ya masalları unutur prenses olduğunu ya da kraliçe olur hep parıldar. Canım eşim her günümü doğum günüm kılan ve büyümeyi kabul etmeyen bana, hep masallar fısıldayan ve hayattaki aşk mottomuz “bir varmış hep varmış” dedirten benim süper kahramanım. Bizim hep bir yanımız çocuk kalsın. Bu güzel gün için çok teşekkür ederim…”iyi ki”sen “iyi ki”biz başım hep omzunda kalsın sevgili Deniz Evin.”

Savaşçı dizisinin Çiğdem'i Gaye Turgut Evin hayata şanslı doğanlardan! 10

Doğum günü dolayısı ile hem arkadaşlarından hem hayranlarından birçok mesaj alan oyuncu, herkese teşekkür etti.

Ünlü oyuncu, sevginin önemine de işaret etti ve şöyle yazdı: “3 yaşına bastığını sanan 33 olan ben, kocaman sarılır öperim hepinizi…Gökten 3 elma düşmüş biri bize, biri size, bir de aklı başına gelsin diye sevmeyi unutanlara…”

Savaşçı dizisinin Çiğdem'i Gaye Turgut Evin hayata şanslı doğanlardan! 11