Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez’den Çukur dizisinin dönüşüyle ilgili açıklama!

Damla Sönmez’den Çukur dizisinin dönüşüyle ilgili açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Aşk Hikayesi dizisinden bugüne 7 yıl geçti. Başrolde yer alan Damla Sönmez, instagram canlı yayınında partneri Seçkin Özdemir ile buluştu.Damla Sönmez, zamanın çok hızlı geçtiğini ve nasıl geçtiğini de anlamadığını belirtti. Seçkin Özdemir, diziden önce Damla Sönmez ile tanıştıklarını yayında anlattı.

Çocukluğunda tiyatroyu çok sevdiğini, annesine de sürekli tiyatroya gitmek istediğini söyleyen Damla Sönmez, daha o yıllardan oyunculuk mesleğine sevdalanmış. Bornova Bornova isimli film ile dikkatleri üzerine çeken Damla Sönmez, sonrasında hızlı bir yükseliş süreci yaşadı. En son Çukur dizisinde Efsun karakterini canlandıran oyuncu, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Damla Sönmez, Çukur dizisinin 4. sezonda da devam edeceğini soru üzerine açıkladı. Oyuncu, “Ağustos başında sete giriyoruz” diyerek de çekimlerin erken başlayacağını ifade etti.

Pandemi dolayısı ile ortalığın çok karışık olduğunu anlatan Damla Sönmez, birkaç tane bağımsız film çalışmaları bulunduğunu ama durumlarının net olmadığını ifade etti.

Seçkin Özdemir, şu aşamada yeni bir projesi olmadığını söyledi. Oyuncu, en son 3 bölüm süren Hizmetçiler dizisinde rol almıştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seçkin Özdemir (@seckinozdemir)’in paylaştığı bir gönderi ()