Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Akgül ‘tövbe ettim’ dedi, akıllar hemen Hande Ataizi’ne gitti!

Seda Akgül ‘tövbe ettim’ dedi, akıllar hemen Hande Ataizi’ne gitti!

tarafından ker_def
Seda Akgül’ün ağır lafı Hande Ataizi’ne mi gitti?

Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı programıyla, 4 ünlü kadının magazin gündemini yorumlamak ve güncel konularla ilgili farklı içerikleri ortaya çıkarmak hedefiyle yola çıkmıştı.

Ancak programda önceki hafta büyük bir sürpriz yaşanarak, Seda Akgül’den ayrılık haberi gelmişti.

Akgül’ün programdan neden ayrıldığına yönelik net bilgiler olmasa bile, ünlü sunucunun önceki günkü açıklaması kafaları karıştırdı.

Kanal D’de yayınlanan ‘4 Kadın Zamanı’ programından sürpriz bir şekilde ayrılan Seda Akgül, programdan partnerleri Derya Tuna ve Eylül Öztürk, geçtiğimiz gün İstinyePark’da objektiflere takıldı.

Vatan Gazetesi’nin haberine göre alışveriş merkezine ilk olarak Seda Akgül geldi.

Markalar Sokağı’nda gazetecilere poz verip sohbet eden Seda Akgül, “Yeni 3 tane proje teklifi var ama kesinleşmeden söyleyemem” dedi. Muhabirlerin “Yine aynı format mı? Gündüz kuşağı ve ‘4 Kadın Zamanı’ benzeri formatlar mı?” sorusuna, “Hep gece istiyorum ama aksine gündüz kuşağı geliyor, evet benzer programlar. Kadın partnere tövbe ettim, ya tek başıma ya da en fazla bir erkek bir partnerle olmalıyım” cevabını verdi.

Seda Akgül 'tövbe ettim' dedi, akıllar hemen Hande Ataizi'ne gitti! 7

“Kadınlar bir arada olunca yürümüyor mu?” sorusuna cevap vermekten kaçınan ünlü sunucu, gülerek alışveriş merkezine girdi.

Derya Tuna ve Eylül Öztürk, Akgül’den 5 dakika sonra AVM’ye birlikte geldi. İkili, muhabirlerin Seda Akgül’ün “Kadın partner istemiyorum” açıklamasını aktarması üzerine, “Şimdi Seda ile buluşacağız, sorarız biz kendisine. Programdan ayrılsa da arkadaşlığımız sağlam devam ediyor” dediler.

4 Kadın Zamanı programındaki 3 isim bir araya gelirken, aralarında Hande Ataizi yoktu.

3 ismin aralarının iyi olması akıllara Hande Ataizi’ni getirdi.

Acaba Seda Akgül, ‘kadın partnere tövbe ettim’ derken bu sözler Hande Ataizi’ne mi gitti? sorusu hemen akıllara takıldı.