Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan hem kendini eleştirdi hem de ekrana dönüş için şartını açıkladı!

Seda Bakan hem kendini eleştirdi hem de ekrana dönüş için şartını açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seda Bakan, kış günlerinde çıkan güneşi yürüyüş yaparak değerlendirdi. Kızı Leyla ve bakıcısı ile birlikte Boğaz’da yürüşe çıkan oyuncu, kameralara yakalandı.

Oyuncu, “Ülkemiz gerçekten çok güzel. İnşallah bizim için daha iyi şeyler olur” diyerek temennisini iletti. Şu sıralarda bir şey yapmadığını söyleyen oyuncu, spor yaptığını ve dinlendiğini söyledi.

Ali Erel ile evli olan Seda Bakan, kızı Leyla’yı 2019 yılının Ağustos ayında dünyaya getirdi. Minik Leyla’nın bir hayli değiştiği gözlemlenirken, şirinliği ile de dikkat çekti.

Seda Bakan hem kendini eleştirdi hem de ekrana dönüş için şartını açıkladı! 7

Seda Bakan, geçen sezon Mucize Doktor isimli dizide Ferda karakterini canlandırmış ama 13 bölüm sonrasında aniden hikayeden ayrılmıştı. Oyuncu sonraki süreçte ise Netflix için Another Self isimli dizinin kadrosunda yer aldı.

Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Another Self dizisinin çekimleri tamamlandı ve yayınlanması bekleniyor. Oyuncu, dizi hakkında detay vermek istemedi.

Seda Bakan, televizyon dizileri için de teklifler aldığını belirtti. Oyuncu, “Geliyor ama ben şu anda eskisi gibi her şeye atlamıyorum. Biraz daha seçiciyim, Leyla olduğu için hayatımda. Değecek şeyleri kabul ediyorum” diye konuştu. Daha önce projelere seçici olmadan dahil olduğu eleştirisini de bu sözleri ile yapan oyuncu, bazı sıkıntılar sonrasında artık daha seçici olma kararı aldı.

Hem Leyla ile birlikte olmak istemesi hem de koronavirüs nedeniyle her projenin kendisine uygun olmadığını dile getiren oyuncu, değecek bir iş olursa ve çalışma temposu kendisine uyarsa yapabileceğini iletti.

Seda Bakan, televizyon dizilerine dönme konusunda ise iyi bir senaryo bekliyor. Oyuncu, “Benim ekrana dönüş sürem projeyle alakalı. İyi bir proje olduktan sonra her şey olabilir” diye konuştu.

Ailece koronavirüse yakalandıklarını, aşılarını da olduklarını anlatan oyuncu, her yerde olduğu gibi setlerde de koronavirüs yayılmasının normal olduğunu söyledi.