Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde şaşkına çeviren bir manzara var!

Kaderimin Oyunu dizisinde şaşkına çeviren bir manzara var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı olması nedeniyle Kaderimin Oyunu dizisine verilen ara sona eriyor… İki hafta ekranda yer almayan dizinin hayranları, yeni bölümü izlemek için 14 Ocak Cuma akşamını sabırsızlıkla bekliyor.

2 haftalık aradan sonra dizinin ekrana bomba gibi bir bölümle döneceğine yönelik işaretler de fragmanlar ile veriliyor. Star TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan programı olan Kaderimin Oyunu dizisinden ilk 4 bölüm çok başarılı geçti.

İzleyicilerin sadık bir şekilde ekranda izlemekte olduğu dizinin yeni bölümünde Asiye ve Cemal arasında yaşanacaklar dikkat çekerken, Mahir’in durumu da herkesi üzecek. Asiye, Cemal’in kendilerinden uzak durmasını istiyor. Çocuklar, Mahir’i baba olarak kabul etmek istemiyor.

Cemal ise onları yeniden kazanmak için her yolu deneyecek. Dizi hayranları, “Affetme Asiye. Cemal gibileri kendi yaptıklarının cezasına mahkum olsa daha iyi. Mahir’i harcamayın” diyen mesaj bırakıyor.

Cemal ise Asiye’ye çocukları da alıp her şeyi geride bırakıp birlikte gitmeyi teklif edecek. Cemal ile Asiye’nin birbirlerine sarıldığı anlar ise izleyicileri şaşkına çevirecek. Dizinin yeni bölümünde hikaye izleyicileri derinden sarsacak. Asiye ve Cemal yeniden birleşecek mi? Yoksa bu Cemal’in bir hayali olarak mı kalacak?

14 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da Star TV’de dizinin beşinci bölümünü izleyebilirsiniz.