Ana sayfa Dizi Haberleri Seda Bakan, Mucize Doktor’a katıldığı iddiasını doğrulamadı!

Seda Bakan, Mucize Doktor’a katıldığı iddiasını doğrulamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Mucize Doktor dizisine Seda Bakan’ın katıldığı yönünde iddialar vardı. Ayrıca ünlü oyuncunun İyi Günde Kötü Günde dizisinde Mert Fırat ile başrolde düşünüldüğü de iddia edilmişti. Ancak Seda Bakan, diziler konusunda yaptığı son açıklamada henüz net bir durumun olmadığını söyledi.

Dizi projeleri olduğunu, teklifleri değerlendirdiğini belirten ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle de setlerde nasıl bir dönem yaşanacağını da bilemediğini belirtti. Kameralara konuşan ünlü oyuncu, “Hala düşünüyoruz ne yapsak diye. Çünkü setlerin durumu da belli değil. 2-3 bölüm çekilip sonradan tekrar durabilir. Kışın pandemi tekrar patlayacak deniyor” şeklinde konuştu.

Muhabirlerin Mucize Doktor dizisiyle anlaştığı yönündeki iddiaları sorması üzerine de Seda Bakan, şunları söyledi: “Haberler doğru değil, görüşmelerimiz devam ediyor. O dizi ile alakalı demiyorum, başka projelerimiz de var. Bakalım. Hangisi bizim için daha mantıklı olur, bakacağız.”

Seda Bakan, projeleri değerlendirirken kızı Leyla’ya zaman ayırabileceği bir iş aradığını da ifade etti.

Ünlü oyuncu karantina döneminin bebeği ile daha fazla vakit geçirmek adına olumlu geçtiğini de belirtti ve şöyle konuştu: “İyi geçiyor, Leyla’yı büyüttük. Pandemi süreci bize yaradı, çünkü Leyla ile çok fazla vakit geçirir olduk. İş kabul edemezdik, böyle bir dönemde.”

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: