Ana sayfa Kadın Haberleri Seda Bakan’ı gören şaşırıp kalıyor, 5 kilo daha verdi!

Seda Bakan’ı gören şaşırıp kalıyor, 5 kilo daha verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Ağustos ayında kızı Leyla’yı dünyaya getiren ünlü oyuncu Seda Bakan, aradan geçen 11 ayın ardından verdiği kilolarla dikkatleri çekti. Ünlü oyuncu menajeri ile iş konularını görüşmek üzere bir araya geldi. Toplantı öncesinde gazetecilere açıklamalar yapan oyuncu, daha soru sorulmadan kilosundan bahsetti.

Seda Bakan, “Bakın ne kadar kilo verdim, farkında değilsiniz. 5 kilo verdim” diyerek fit halini gösterdi. Ünlü oyuncu, doğum yapacağı dönemde 23-24 kilo almıştı.
Aradan geçen 11 ayın ardından ünlü oyuncu fit haline geri döndü. En son 5 kilo veren Seda Bakan, artık kariyerine de odaklanmaya başladı. Oyuncu, kızına da zaman ayırabildiği projeler için görüşmeler yapıyor.

Nasıl kilo verdiği sorulan oyuncu, “Ben evde yemek yedim ama bir şekilde akşamları yememeye çalışıyorum” diyerek de dikkat ettiğine değindi.

Hadise ve Kaan Yıldırım aşkıyla ilişkilendirilen Seda Bakan, ikiliyi kendisinin tanıştırdığı iddiasına yorum yapmak istemedi. Ünlü oyuncu, “İnsanlar bir şekilde yuva kurmak istiyorlarsa kursunlar, tavsiye ediyorum. Ben evlendim, çocuğumu da kucağıma aldım. Evlilikte keramet var” diye konuştu.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.