Ana sayfa Sosyal Medya Sedef Avcı, uzaktan eğitimden dert yandı!

Sedef Avcı, uzaktan eğitimden dert yandı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Sedef Avcı, en son Payitaht Abdülhamid dizisinde hemşire Zeynep karakterine hayat vermişti. Uzun yıllardır birçok dizide bulunan ve rolleriyle de akıllara kazınan oyuncu, Kıvanç Kasabalı ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Can isimli oğlu ile fotoğrafını paylaşan Sedef Avcı, ikinci sınıfa giden oğlu ile uzaktan eğitim çabalarından bahsetti. 8 saat oğlunu bilgisayar başında tutmakta zorlandığını söyleyen Sedef Avcı, birçok kişinin yaşadığı gerçeği haykırdı…

Sedef Avcı, “Can da ben de gerçekten zorlanıyoruz. Geçtiğimiz yıl birinci sınıfa başlayan ve marttan beri evde eğitim gören çocuğu, sekiz saat bilgisayar başında tutmak inanılmaz zor. Okul disiplinine daha yeni uyum sağlamışken, bu zor sisteme alıştırmak emek istiyor. Tüm denklemler karıştı” açıklamasında bulundu.

Sedef Avcı’nın yaşadıkları birçok kişinin de pandemi döneminde yaşadığı deneyimler ile örtüşüyor…

Sedef Avcı, uzaktan eğitimden dert yandı! 7

İşte ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı paylaşım:

“Size iki haftanın özetini geçmek istedim.İki haftadır yoğun bir tempoyla başlayan online eğitimi geçirdik. Can ‘da ben de sizler gibi gerçekten çok zorlanıyoruz.Daha geçen sene 1. sınıfa başlayan ve Mart ‘tan beri evde eğitim gören bir çocuğu sekiz saat bilgisayarın başında tutmak inanılmaz zor. Daha okul disiplinin yeni almışken bu zor sisteme alıştırmak büyük emek istiyor.Eline bilgisayar vermezken bütün gün önünde oturacaksın diyoruz.Tüm denklemler karıştı. Görünüşe göre bu maraton uzun sürecek. Hepimize sabır diliyorum. Sokakta hala maskeyi çenesinde ya da dirseğinde taşıyan bir çok insan görüyorum. Rica ediyorum kendinizi düşünmüyorsanız çocukları düşünün. Okullarına arkadaşlarına kavuşsunlar. Yoksa hepsi psikolojik sorunlar yaşayacaklar.Tedbiri elden bırakmayın hadi.”