Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı bu kadar sevildi ise bunun altında çok güçlü sebepler var!

Sefirin Kızı bu kadar sevildi ise bunun altında çok güçlü sebepler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muğla’da çekimlerine devam edilen Sefirin Kızı dizisi, 2020 yılının en güzel sürprizlerinden birisi oldu. Engin Akyürek,Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide birçok önemli oyuncu da yer alıyor.

Bu isimlerden birisi de Elvan karakterini canlandıran Hivda Zizan Alp… Dizinin doğru davranan, doğru konuşan ve başına gelecekleri hiç düşünmeden bu tavrını da değiştirmeyen bir karakter Elvan… Hivda Zizan Alp de bu karakteri çok benimsedi. Akşam gazetesine konuşan oyuncu, Elvan’ın kendisinden çok farklı bir enerjisi olduğunu belirtti.

Oyuncu, bu karakter ile benzer yönlerinin olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Onun gibi olmayı isterdim ama ben daha içe dönük bir insanım. Yine de benim de “dandun” olduğum anlar çoktur. Elvan’la bu yönümüz oldukça benziyor. Kendimi tutamayıp söyleyeceğimi bir espriye sıkıştırarak karşı tarafa söyleyebiliyorum bazen” dedi.

Elvan yetim bir çocuk ve bu durum da Hivda Zizan Alp’i çok etkiledi. Oyuncu, “Anne babasız çocuklar hayata bir sıfır yenik başlıyorlar maalesef. Elvan da o çocuklardan biri” diye konuştu.

Sefirin Kızı bu kadar sevildi ise bunun altında çok güçlü sebepler var! 7

Sahipsizliğin Elvan’a kattığı en önemli özellik güçlü olması… İnadına gülen bir kadın Elvan. Bu yönleri de Hivda’yı çok etkiledi. Oyuncu senaryoyu ilk okuduğunda da karakteri çok sevdi.

Hivda Zizan Alp, “Elvan karakterini ilk okuduğumda ne kadar samimi ve dobra olduğunu anladım. Hemen bağımı kurdum onunla. Bir geleceğimiz olduğunu en başından beri biliyordum” dedi.

Oyuncu, Sefirin Kızı’nın başarısının altında yatan faktörleri ise şöyle anlattı: “Samimi bir senaryo, gerçekçiliğe önem veren bir reji, ekip ruhuna önem veren oyuncular ve güçlü bir yapım der susarım.”