Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisindeki Elvan gibi olmak uzun vadede kazandırır!

Sefirin Kızı dizisindeki Elvan gibi olmak uzun vadede kazandırır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hivda Zizan Alp, Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Elvan karakteri ile büyük dikkat çekti. Oyuncu, hem performansı ile takdir gördü hem de karakter izleyicilere çok sempatik geldi.

Nare hakkında yalan söylemeyi kabul etmeyerek, kayınvalidesini ele veren Elvan, evin istenmeyen gelini konumuna düşmüştü. Ancak onun bu cesareti birçok kişiye örnek olmalı… Akşam gazetesine konuşan Hivda Zizan Alp, Elvan gibi birisi olmanın önemine işaret etti.

Oyuncu şöyle konuştu:”Özellikle Elvan gibi dostu olmasını isteyen insanlara bir şey söylemek istiyorum; Elvan gibi dost olsunlar. Bazen Elvan gibi olmak kaybettirebilir, ama uzun vadede daha güzel insanlarla daha sağlam bağlar kurmanızı da sağlar. Ne ekersek onu biçeriz.”

Sefirin Kızı dizisinin çekimleri Muğla’da geçtiğimiz hafta yeniden başladı. Muğla’nın hayatında büyük bir yeri olduğunu ifade eden oyuncu, ” Muğla’nın yeri bende ülkemin bütün şehirlerinden başka. Harika bir doğası varken aynı zamanda modern bir büyükşehir. İnsan hayran oluyor gördüğü manzaralar karşısında” diye konuştu.

Sefirin Kızı dizisindeki Elvan gibi olmak uzun vadede kazandırır! 7