Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde her şeyi karıştıran yeni kararlar!

Sefirin Kızı dizisinde her şeyi karıştıran yeni kararlar!

tarafından ker_def

‘Sen mi bana kıydın ben mi sana kıydım?’ Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, sezonun merakla beklenen dizisi, Sefir’in Kızı her Pazartesi izleyici ile buluşuyor. Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı “Sefirin Kızı”nda; Engin Akyürek yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu, Neslihan Atagül Doğulu da sefirin kızı Nare’yi canlandırıyor. Dizinin 10. yeni bölümünde Sancar’ın gerçekleri ortaya çıkarma kararı her şeyi değiştirecek ve dizinin gidişatına da önemli bir etkisi olacak.Sancar ve Gediz dostluğunun bozulma işaretleri de bu bölümde verilecek. Nare ise çaresizce Sancar’ı durdurmaya çaba harcayacak.

Sefirin Kızı dizisinde her şeyi karıştıran yeni kararlar! 9

Uraz Kaygılaroğlu Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem’in de oyuncu kadrosunda yer alan dizinin çekimleri Ege’de yapılıyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizinin senaryosunu A. Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Sefirin Kızı dizisinin 24 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak olan 10. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Sefirin Kızı dizisinde her şeyi karıştıran yeni kararlar! 10

Sancar gerçekleri tek başına bulacağı bir yola girer. Oyunun körebesi olmaktan sıkılmıştır. Gözlerindeki bağı atacaktır. Göreceklerine hazır değildir ama bu yoldan dönüşü de yoktur. Nare ise yıllar önce gerçekleri yüzüne bağırdığı Sancar’ı, şimdi aynı gerçeklerden korumaya çalışmaktadır. Babası Güven, Akın’ın yerini söylemek için büyük bir para karşılığı Sancar’la anlaşmak üzeredir. Nare’nin tek çaresi, babasının Akın için düzenlediği bu müzayedeye Gediz’in de katılmasını sağlamaktır. Gediz ise kartları yeniden dağıtır ve müzayedeye yeni bir soluk getirir.

Sefirin Kızı dizisinde her şeyi karıştıran yeni kararlar! 11

Komplekslerinin altında ezilen Yahya’nın Halisefe’yi kurtarmak için attığı adımlar en çok Sancar’ı köşeye sıkıştırır. Sancar’ın, annesiyle Sefirin Kızı arasında bir seçim yapması lazımdır. Bu seçimi onun için Elvan yapacaktır.

Yayın Günü: 24 Şubat Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 10. Blm

Yapım: NGM & O3 Medya
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Senaryo: A. Ferda Eryılmaz & Nehir Erdem
Oyuncular: Engin Akyürek (Sancar), Neslihan Atagül Doğulu (Nare), Uraz Kaygılaroğlu (Gediz) Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan) Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Erhan Alpay (Akın), Erdal Küçükkömürcü (Güven), Gonca Cilasun (Halise), Tülin Yazkan (Menekşe), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra)