Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 24 Şubat Pazartesi 7.bölümde Şakşi nasıl bir intikam alacak?

Aşk Bir Rüya 24 Şubat Pazartesi 7.bölümde Şakşi nasıl bir intikam alacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Aşk Bir Rüya’nın 7. bölümü 24 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak. Dizinin bu bölümünde Şakşi çok kızıyor… Peki başka neler olacak?İşte detaylar:

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Dhruv bir sakatlık geçirir. Bu fırsattan yararlanmak isteyen Sakşi yayına kendisi çıkmak ister. Fakat thapki’nin önerisi onun bu hayali engeller. Sakşi Thapki’den nasıl bir intikam alacak?

Thapki babasının iflas ettiğini duyunca şok olur. Bunun üzerine işinden istifa etmekten vazgeçen Thapki Dhruv’un yazı tahtasına özür dilemiyorum yazar. Dhruv Thapki’nin kararlılığını görünce onu kovmaktan vazgeçer. Dhruv bir kaza geçirip ayağını incitir. Bunu öğrenen Sakşi yayına kendisinin çıkacağını düşünerek heyecanlanır. Fakat Thapki Dhruv’a yayını evden yapmasını önerir. Thapki’nin bu önerisini öğrenen Sakşi ne yapacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan