Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi için koronavirüs büyük şans!

Sefirin Kızı dizisi için koronavirüs büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı, büyük bir beğeni topladı. Bodrum’da çekimleri yapılan dizinin başrolünde Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu bulunuyor. 2 aydır sette çalışmalar yapılmıyor… Koronavirüs pandemisi nedeniyle oyuncular 2 aydır evlerinde kendilerini karantinaya aldı.

Sefirin Kızı dizisinin toplamda 15 bölümü yayınlandı. Yapımın yeniden sete çıkıp çıkmayacağı da henüz netleşmedi. Ancak Uraz Kaygılaroğlu yaptığı açıklamada koronavirüs arasının çok iyi geldiğini, yoğun çalıştıkları için yoruldukları bir döneme rastladığını söyledi.

Oyuncu, “Biraz işime bile geldi. Bir süredir yoğun bir tempoda koşturuyordum. Şimdi kendi kendime kalacağım bir vaktim oldu” açıklamasını yaptı ve seti de özlemediğini ifade etti. Diğer dizilere göre Sefirin Kızı dizisi 1 hafta geç bitirilmişti. Uraz Kaygılaroğlu, bu durumu da eleştirdi.

Sefirin Kızı dizisi için koronavirüs büyük şans! 7

Sefirin Kızı dizisinin ara vermesi aslında yapım adına büyük bir şans oldu.Zira dizinin büyüsünün yavaş yavaş bozulmaya başladığı bir döneme denk geldi.İlk sezonun burada noktalanması ve 2. sezon için özellikle senaryo tarafında ciddi yenlikler yapılması için büyük fırsat doğdu.

Sefirin Kızı dizisi her ne kadar büyük bir heyecan ile yayın hayatına başlasa da, çok iyi reytingler almas da son bölümlerinde senaryo nedeniyle eleştirilmeye başlanmıştı.

Tam da bu noktada gelen koronavirüs pandemisi diziye yönelik eleştirilerin artmasını ve büyünün bozulmasını önledi. Şimdi geçen bu zamanın senaryo tarafında iyi değerlendirilmesi durumunda Sefirin Kızı’nın dönüşünün çok daha iddialı olması bekleniyor.