Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri AVM’ler neden açıldı? Kadir Doğulu’dan maske ve AVM eleştirisi!

AVM’ler neden açıldı? Kadir Doğulu’dan maske ve AVM eleştirisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, gündeme dair gelişmelerle ilgili katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Eğitim sisteminin artık insanları doğru yönlendirmekte yetersiz olduğunu anlatan oyuncu, sistemin insanlara bazı meslekleri dayattığını ve insanların sevmediği meslekleri yapmak durumunda kaldığını söyledi.

Doğulu, “Bu sistem bu kadar gidemez, mecbur değişecek. Çünkü kimse memnun değil. Memnun olsaydı ne bu sorular sorulurdu, ne de eğitim sistemimiz bu halde olurdu, ne de ekonomik sistemimiz” açıklamasını yaptı.

Kadir Doğulu, koronavirüs pandemisi nedeniyle sokağa çıkarken maske takılmasının zorunlu tutulmasını da eleştirdi. Oyuncu, İsviçre’yi örnek gösterdi ve bu ülkede kimsenin maske takmadığını ve vaka da olmadığını belirtti. Kadir Doğulu, insanların bir araya gelmemesi için alınan önlemleri hatırlattı ve alışveriş merkezlerinin neden açıldığını sorguladı.

Ünlü oyuncu, şöyle konuştu: “En basitinden maske tak diyorlar, bir araya gelmeyin diyorlar. AVM’leri açıyorlar. Doktora bakıyorum N95 maske takıyor. Benim dışarıda taktığım maskeyi takmıyor ki, demek ki o maske korumuyor beni. Bilimsel gerçek. Biraz araştırsa insan. Dünya Sağlık Örgütü, havadan bulaştığına dair hiçbir bilgi paylaşmamış. Niye maske takma zorunluluğum var benim. İsviçre’de maske takılmıyor, vaka yok. O zaman dayatmak lazım bazı şeyleri, aklımıza ve gönlümüze sorabilmek için.”

Çocukların hiçbir hakkının olmadığını ifade eden Kadir Doğulu, milletvekillerinin dokunulmazlığının olmasını da eleştirdi. “O dokunulmazlık çocuklarda olmalı” diyen Kadir Doğulu, çocuklar oy veremediği için bir hakkının olmadığını ifade etti.

Kadir Doğulu, çocuklara yönelik sorunları sıraladı ve sürekli geleceği işaret ettiğimizi ama geleceğin sahibi olan çocuklara iyi bakmadığımızı anlattı.

Videodan detayları izleyebilirsiniz.