Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da ne Ender ne de Şahika kalmayacak! Pandoranın kutusunu açtılar!

Yasak Elma’da ne Ender ne de Şahika kalmayacak! Pandoranın kutusunu açtılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, yenilenen hikayesi ile yine reytinglerde atak yaptı. Son haftalarda üst üste çok iyi oranlar elde eden dizi, 4. sezonunda da yine kendisinden konuşturmayı başarıyor. Diziden ayrılan 5 karakterin ardından, yeni gelen 3 karakter sonrası Yasak Elma bambaşka bir havaya büründü.

Şahika ve Ender ise şimdi hedefte olan isimler. Holdingde işler iyice karışıyor. Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Hasan Ali Bey, ipleri eline alıyor ve Şahika ile Ender’e de kapıyı göstermek için çok fazla bir zaman kalmamış gibi duruyor.

30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma’nın 87. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizide yeni düşman olarak Ender ve Şahika’nın karşısında Hasan Ali bey var. Bu iki karakter de bugüne kadar düşmanlıklarını bir kenara bırakıp, bu yeni ve güçlü düşman karşısında birleşebilir.

Yani önümüzdeki dönemde Yıldız – Ender ve Şahika üçlüsünün birlikte hareket ettiklerini veya Ender ile Şahika’nın güçlü birliği yaptığı senaryolarını görebiliriz. Birçok dizi hayranı hikayede Ender ve Yıldız’ın yeniden barışmasını beklediklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Halit Argun gitti ama belki de daha beteri geldi diye düşünen dizi hayranları, gelişmelerden ve gidişattan memnun.

Şahika’nın “Allah kahretmesin” şeklindeki sözleri de dikkat çekiyor. Demek ki yeni bölümde önemli gelişmeler var. İzleyici Yıldız’a gelen mesajı da kimin yolladığını merak ediyor.

İzleyiciler, 4. sezon fragmanlarında yer alan hapishane sahnelerini de yeniden hatırladı.. Bir izleyici, “Her ne kadar Yıldız’ın hapse girmesini istemesem de en sonunda hepsinin gideceği yer hapis” diyerek yakında bu sahnelerin yayınlanabileceğine yönelik düşüncesini paylaştı.

İşte 30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma’nın 87. bölümünden ilk fragman: