Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin sahnelerinde Tuba Büyüküstün yok ama adı var!

Sefirin Kızı dizisinin sahnelerinde Tuba Büyüküstün yok ama adı var!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı’nda büyük bir değişim yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle diziye veda ettiğini açıklamasının ardından, Tuba Büyüküstün’ün eski partneri Engin Akyürek ile yeniden bir araya geleceğinin ortaya çıkması heyecanı artırmıştı.

Tuba Büyüküstün’ün hangi bölümde ve nasıl bir karakter ile yapımda yer alacağı henüz belli değil. Ancak Star TV’nin tanıtımlarında ünlü oyuncunun adı başrol olarak geçmeye başladı. Adı var ama henüz ne dizideki bir sahnesi, ya da bir fotoğrafı yok. Star TV’den basına gönderilen bültende şöyle diyor: “Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, ‘Sefirin Kızı’ her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Sefirin Kızı’nın yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza atıyor.”

Görüldüğü gibi Tuba Büyüküstün’ün sahnesi olmasa da ismi şimdiden dizi ile birlikte anılmaya başlandı ve yapımın bu atak ile daha iyi reytingler elde edebileceğine yönelik büyük bir umut da var. Ayrıca Gediz Işıklı karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun da bir iki bölüm içinde diziden ayrılması kesinleşti. Ayrıca bültende Neslihan Atagül’ün isimi de yok. Yani Nare karakteri 37. bölümde bir şekilde diziden çıkartılmış olacak.

Yani, Sefirin Kızı dizisi aynı Kara Para Aşk’ta olduğu gibi Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün partnerliğinde yolculuğa çıkacak… Bülent Şakrak, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Esra Kızıldoğan ve Cemre Öktem de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege’de devam ediyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu kaleme alıyor. Peki Sefirin Kızı dizisinin 37. bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Nare’nin gidişiyle Sancar ve Melek birbirlerini mutluluk oyunu oynayarak ayakta tutmaya çalışırlar. Ama bu terk edilmişlik ikisinin kalbi için de ağır bir yüktür. Bütün konak halkı onlara destek olmak için aynı oyuna katılmış gibi davranır.

Gediz ise geride bırakılanlardan biri olsa da yanında Müge’den başka destek bulamaz. Her şeyi Sancar için yapmış olmasına rağmen günah keçisi ilan edilmek üzüntüsünü derinleştirir. Nare’nin fikrini aklından çıkarmaya çalışan Gediz’in kafasını Güven de karıştırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Konaktan ayrılan Yahya ailesi tarafından gözden çıkarılmış hissederken Dudu’nun sürpriziyle bambaşka sorgulamalara girer. Elvan ise kendi yolunda yürümek için gereken cesareti toplamaya çalışır.

Sancar, Gediz’den gelen haberle bir kez daha sarsılacak ve başka büyük bir sınavdan daha geçmek zorunda kalacaktır. Oysa yaktığı kulübeyi bile Melek için yerine koymaya çalışan Sancar için hayatın bambaşka planları vardır. Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde karşısına çıkan gizemli bir kadın, Sancar’ın yaşamını sonsuza dek değiştirecektir.