Ana sayfa Sosyal Medya Bu bir tüyo mu? Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımı şaşırttı!

Bu bir tüyo mu? Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımı şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah, bu hafta ekrana gelen yeni bölümde yoktu. Oyuncu, rolü gereği dizide değildi ama yine de herkesin dikkatini çekti bu yokluk. İnci’nin Han ile tartışması sonrasında çekip gittiği dizide yeni gelişmeler yaşanacağının sinyalini de yine Farah Zeynep Abdullah verdi!

Oyuncu, dizide Birkan Sokullu’nun oynadığı Han ile evli olan İnci karakteri ile dikkat çekiyor. Farah Zeynep Abdullah, dizide Han’ın ablası Safiye ve tüm ailesi ile yaşayacaklarını söylemesi üzerine İnci’nin gitmesiyle bu haftaki bölümde yoktu.

Nereye gittiğini kimsenin bilmediği İnci’nin bir sonraki bölümde ortaya çıkacağı da yaptığı sosyal medya paylaşımlarından ortaya çıktı. Oyuncu, Birkan Sokullu ile setten pozlarını paylaştı önce.

Bu bir tüyo mu? Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımı şaşırttı! 10

Bu paylaşımlarının ardından dizinin merak edilen isminin ortaya çıkacağı da anlaşıldı. Ancak Farah Zeynep Abdullah’ın daha sonra yaptığı paylaşımlar merakı iyice arttırdı!

Önce karşısında dizide Esat’ı oynayan Uğur Uzunel otururken ojelerini gösteren bir fotoğrafını paylaştı. Kırmızı oje sürdüğü görülen oyuncu, daha sonra siyah bir kıyafet ve saçları fönlü bir şekildeki fotoğrafını paylaştı.

Bu bir tüyo mu? Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımı şaşırttı! 11

Oyuncu şık kıyafeti, dikkat çekici makyajı ve fönlü saçlarıyla görülen fotoğrafına “Noluyo” notunu düşerek iyice merakları arttırdı! Yeni bölümde sürpriz görüntülerin izleyenleri beklediği anlaşılıyor bu paylaşımdan!

Bu bir tüyo mu? Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımı şaşırttı! 12

Bu arada Farah Zeynep Abdullah, dizide Esra’yı oynayan Esra Ruşan ile arabada şarkı söylerken çektikleri bir pozlarını da paylaştı son olarak…

Bu bir tüyo mu? Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımı şaşırttı! 13