Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinde her şeyi değiştiren cesur çıkış!

Sefirin Kızı dizisinde her şeyi değiştiren cesur çıkış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde Sancar ve Nare arasında yaşanan son bölümlerdeki duygusal kırılmaların ardından Gediz Işıklı’dan bambaşka bir adım geliyor.

Sefirin Kızı dizisinin 23 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 14.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizide en önemli sıkıntı senaryonun artık izleyiciyi tatmin etmemeye başlamasıydı. Bu noktada son haftalardaki Sancar ve Nare’nin duygusal sahneleri izleyicileri bir süre eleştirilerini sonraya saklamasını sağladı.

Ancak dizeden cesur bir çıkış geldi. Sancar’ın katil olmaması için Nare kozunu onayan Gediz Işıklı, yine izleyici gözünde göklere çıkartılıyor. Gediz sevdiği kadını kalbine attı ama Sancar’ı durdurma pahasına bir kez daha gönül yarasını derinleştirmekten çekinmiyor.

Sefirin Kızı dizisinde senaryonun farklı noktalara gidebilmesi, hikayenin derinleşebilmesi için yeni karakterlere, yeni olaylar dizinine ihtiyaç olduğu da aslında ortada. Zira dizi kısır bir döngü içine girmeye başladı.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 14.bölümünden ilk fragmanı videoda izleyebilirsiniz.