Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinde kim kime kıydı, çık çıkabilirsen içinden!

Sefirin Kızı dizisinde kim kime kıydı, çık çıkabilirsen içinden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 24 Şubat Pazartesi akşamı 10. bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Bir önceki bölümde Akın’ın Nare’ye tecavüz görüntülerini izleyen Müge, Gediz şoke olmuştu. Sancar’ın görüntüleri izleyip izlemediği merak ediliyordu. 10. bölüm fragmanında gerçeklerin peşine düşmesi izlemediği şeklinde yorumlandı.

Gediz artık Sancar’ın ipinin peşinden gitmek istemiyor, kartları kendisi dağıtıp, oyunu ona göre oynamak arzusunda. “Bundan sonra gerçeklerin peşindeyim” diye konuşan Sancar’a Nare’den “Bu davanın kazananı olmaz” yorumu geldi.

Halise hanım Nare Çelebi’yi darp ettirdiğine yönelik şikayetler sonucu mahkeme karşısına çıkıyor. Durum zor ve Nare, Sancar’a kozunu oynayacak. “Anneni affederim, Akın’ın peşini bırakırsan” diyen Nare, Sancar’ı kalbinden vurdu.

Sefirin Kızı dizisinde kim kime kıydı, çık çıkabilirsen içinden! 7

Sancar, gerçekleri bulmadan durmayacak ve Gediz’i de uyarıyor, “Bana senin de kalemini kırdırma” diyerek gözdağı veriyor.

Sancar’ın fragmanda “Sen mi bana kıydın,ben mi sana kıydım” sözleri ise Nare için de izleyiciler için de çok anlamlı oldu. Sizce kim kime kıydı? İşte 10. bölümden 2. fragman: