Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinde Nare’de büyük değişim başlıyor!

Sefirin Kızı dizisinde Nare’de büyük değişim başlıyor!

tarafından ker_def

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi ‘Sefirin Kızı’, her Pazartesi izleyici ile buluşuyor. Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı “Sefirin Kızı”nda; Engin Akyürek yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu, Neslihan Atagül Doğulu da sefirin kızı Nare’yi canlandırıyor.

Star TV’nin sevilen dizisi 23 Mart Pazartesi akşamı 14. bölümüyle geliyor. Yeni bölümde yaşanacakların detayını haberimizde bulabilirsiniz. Sancar ve Nare arasında kıyasıya bir savaş başlar. Sancar intikamını almaya, Nare ise o intikamı Sancar’a aldırtmamaya yeminlidir.

Nare yumuşak oynamayı bırakır, topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldırır. Melek annesi gibi babasız bir kız olmayacaktır. Sancar’ı katil yapmama yolunda her yol mübahtır. Bunun için konakta kalmayı bile göze alır.

Sancar ise Nare’nin savaşına aynı kararlılıkla cevap verir. Sonuna giden yolda bütün hesaplarını kapatmaya başlar. Tek amacı, onun yokluğunda herkesi garantiye almaktır.

En başta da kızıyla
Nare’yi. Ama Gediz, Sancar’ı en hassas yerinden vuracaktır. Nare’ye olan sevdasından ve kıskançlığından.

Sefirin Kızı dizisinde Nare'de büyük değişim başlıyor! 8

Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege’de yapılıyor.

Sefirin Kızı dizisinde Nare'de büyük değişim başlıyor! 9

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizinin senaryosunu A. Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor.

Yayın Günü: 23 Mart Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 14. Blm