Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde Nare’den sonra Gediz’de gitti ve bir dönem kapandı; sevinsek mi üzülsek mi?

Sefirin Kızı dizisinde Nare’den sonra Gediz’de gitti ve bir dönem kapandı; sevinsek mi üzülsek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 37. bölümü bir dönemin kapanışını simgeliyor. Tabii ki yeni bir dönemin de başlangıcı oluyor… Nare ve Sancar aşkı artık yok… Nare de yok, Gediz de artık yok…

Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezonunda değişim dalga dalga geliyor, kısa bir süre içinde dizi bambaşka bir çehreye doğru ilerliyor… Engin Akyürek başrolde tek başına kalmışken, şimdi de yanına Tuba Büyüküstün geldi. Kara Para Aşk dizisinden yıllar sonra muhteşem ikili yeniden buluştu.

Sefirin Kızı dizisinin 37. bölümünde herkesten uzaklaşmak istediğini söyleyen Gediz, aracıyla kaza yaptı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak yaşam mücadelesi veren Gediz’in kafatasında çatlak oluştu ve iç kanaması da vardı. Gediz kurutlamadı ve bir dönemin de sonu böylece geldi. Dizinin izleyicileri Gediz Işıklı karakterini çok sevmişti, senaristler son bölümlerde onu kötü birisi olarak gösterse de yüreklerde hep iyi hatırlanacağını belirten yorumlar yapıldı.

Birçok dizi hayranı ise bu durumu bir saçmalık olarak görüyor ve “Keşke ölmeseydi de Amerika’ya dönseydi” diye yorumlar bıraktı. Bir başka dizi takipçisi ise “Bu dizi Nare ve Gediz’in Muğla’ya gelişiyle başladı, Nare ve Gediz’in gidişiyle bitti” diye yorum yaptı.

Uraz Kaygılaroğlu, böylelikle uzun süredir yer aldığı Sefirin Kızı dizisine 37. bölümde veda etti. Nare’ye hayat veren Neslihan Atagül’ün ardından Kaygılaroğlu da artık dizinin kadrosunda yok.

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde Tuba Büyüküstün ise sürpriz bir şekilde kısa bir süre ekrana geldi ve Engin Akyürek ile yeniden aynı sette buluşmuş oldu.

Sefirin Kızı dizisinde 37. bölümde aslında bir dönem kapandı ve yeni bir dönemin de ilk başlangıcına sahne oldu… Bundan sonra dizide birçok konuda değişimler görürseniz şaşırmayın.