Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde Nasuh tövbesi sahnesi her şeyi değiştirir!

Sefirin Kızı dizisinde Nasuh tövbesi sahnesi her şeyi değiştirir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı dizisinin 15.yeni bölümü 30 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak. Daha dizinin fragmanı paylaşılır paylaşılmaz çok dikkat çeken bir diyalog vardı. Nare ile Sancar arasındaki bu diyalogda geçen “Nasuh Tövbesi”de kısa sürede gündem oldu. Google’da birçok izleyici bunun ne anlama geldiğini aradı.

Nasuh tövbesi içten, samimi ve halisane yapılan Kur’anî bir tövbedir. Dolayısıyla kişi tövbe ederken, yaptığı günaha duyduğu vicdan azabından dolayı dünya başına dar gelmeli, iç dünyası kendisini sıktıkça sıkmalı ve her şeyden kesilip Allah’a sadakat ve samimiyetle yalvarıp, sığınmalıdır. Şu halde Kur’an’da anlatılan nasuh tövbesi, bilmeden yapılan kötülükleri öğrendikten sonra Kifl gibi hemen terk edebilme şeklindeki azim ve kararlılıktır. (Nisa, 17)

Nare diyor ki, “Adını bir daha anmayacağıma Nasuh Tövbesi olsun mu? Olsun…” Dizinin yeni bölümünde bu sahne ve sonrasında yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizinin gidişatının da artık böyle güçlü bir sözden sonra farklı noktalara gitmesi gerekir. Nare ve Sancar defterinin artık kapanmasına yol açması beklenir…

Sefirin Kızı dizisinin senaristlerinin artık Nasuh Tövbe’sine uygun bir Nare performansı ortaya koymaları bekleniyor. Belki de dizinin en kritik sahnelerinden birisi bu… Sancar ve Nare ayrılığının damgası gibi duran bir ifade… Ancak böyle mi olacak, yoksa birkaç bölüm sonra unutulup gidecek mi bilinmez?

Sosyal medyada yapılan yorumlarda “Çok iyi oldu bu. Sancar Efe çek cezanı, Nare’ye inanmaktan korkup Menekşe’ye gittin ya sana müstahak” diyerek memnuniyetlerini sergiledi.

Nare ve Gediz’in aşkını isteyenlere ise adeta gün doğdu. İşte youtube’da milyonlarca kez izlenen Sefirin Kızı 15.bölüm fragmanı: