Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü!

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 hafta önce Sefirin Kızı dizisinin çekimlerine Bodrum’da başlandı. 2,5 aylık ara da 15 Haziran Pazartesi akşamı son buldu. Sefirin Kızı dizisi 16. yeni bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Elbette ki uzun bir aradan sonra gerçekleşen bu buluşma sosyal medyayı adeta salladı.

‘Sefirin Kızı’, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasındaydı. Dizi hesaplarından paylaşılan ‘#sengidersen ’ etiketiyle sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı. Dizinin nabzını saniye saniye tutan seyirci, yaptığı yorumlarla da duygularını ifade etti.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü! 13

SenGidersen etiketi üzerinden binlerce mesaj paylaşıldı ve Sefirin Kızı, gündemin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Neslihan Atagül, Nare karakteri ile yine izleyicilerin ciğerini söken bir performans sergiledi.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü! 14

Engin Akyürek’in canlandırdığı Sancar’ın haykırışları da sosyal medyada büyük etki yarattı. Akyürek, her zamanki gibi formundaydı.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü! 15

Nare ve Sancar’ın her buluşması, her bakışı ve her dokunuşu izleyicileri etkilemeye devam ediyor.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü! 16

Gediz’in iyice açığa çıkarttığı Nare aşkı ise birçok izleyiciyi gözyaşlarına boğuyor. Uraz Kaygılaroğlu, performansı ile yine takdir aldı.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü! 17

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek hayranları, övgü dolu mesajlarla dizinin dönüşünü kutladı.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü! 18

Sefirin Kızı dizisinin ekrana dönüşü çok konuşuldu. Sosyal medyayı sallayan bir bölüm oldu. Dizinin reytinglerinin de iyi gelmesi ve tüm kategorilerde iyi sonuçlar elde etmesi, başarının bir karşılığı olarak dikkat çekti.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül yine ciğerleri söktü! 19

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Sefirin Kızı’nda; Engin Akyürek; ‘Sancar Efe’ karakterine, Neslihan Atagül Doğulu ise ‘Sefirin Kızı Nare’ karakterine hayat veriyor. Uraz Kaygılaroğlu ise dizide Gediz Işıklı olarak izleyicilerin karşısına geçiyor.