Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde sonunda beklenen karar alındı!

Sefirin Kızı dizisinde sonunda beklenen karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde çekimlerin ne zaman başlayacağı bir türlü netleşmemişti. Engin Akyürek, Nesilhan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin ekrana dönüşü için çalışmalara hız verildi.

Star TV’de yayınlanan dizinin toplam 15 bölümü yayınlandı. Ekibin yakın bir zaman içinde toplanacağı ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 aydır çekimlerin yapılmadığı Sefirin Kızı dizisinde ekip yeniden bir araya gelecek.

Bodrum’daki çekimlerin önümüzdeki hafta başında başlaması planlanıyor. Sefirin Kızı dizisi ekibi her şey yolunda giderse Ağustos ayına kadar stok bölümler çekecek.

Dizinin 1. sezonunda başka bölüm yayınlanacak mı? İkinci sezon ne zaman başlayacak? gibi sorular soruluyor. Ancak henüz bu konularla ilgili tatmin edici bilgiler yok.

Dizide Gediz Işıklı karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, 3 hafta önce katıldığı youtube sohbetinde diziyle ilgili bilgiler vermişti.  Diğer dizilere göre Sefirin Kızı 1 hafta geç ara verdi. Uraz Kaygılaroğlu da bu durumu eleştirmişti.

Sefirin Kızı dizisinde sonunda beklenen karar alındı! 7

Kaygılaroğlu, “İlk bitirenlerin aksine 1 hafta geç girdik. Biraz Bodrum’da olmanın verdiği bir rehavet mi diyelim… Sanki orada, hemen Bodrum’un girişinde çözülüyormuş gibi virüs…Öyle bir hava var orada. Sanki bir şey olmuyormuş gibi. Herkes bahçesine çıkıyor, havasını alıyor. Yürüyüşünü yapıyor” diye konuştu.

Koronavirüs pandemi sürecinde çekimlerin yapılmamasından mutlu olan oyuncu, bu sürecin işine geldiğini ve yoğun tempodan sıyrılıp dinlenebildiğini belirtti.

Çalışmayı sevdiğini belirten oyuncu, henüz yeniden çalışmayı özleme noktasına gelmediğini de anlatmıştı.