Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde büyük soruna erken önlem!

Zümrüdüanka dizisinde büyük soruna erken önlem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka, yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisiydi.Alp Navruz ve Ceren Yılmaz başrolde buluştu. 9 bölüm yayınlanan dizi başarılı performansı ve aldığı reytinglerle konuşuldu. Her ne kadar Ceren Yılmaz için ilk başlarda olumsuz yorumlar gelse de oyuncu daha sonra kendisini kabul ettirmeyi başardı.

Zümrüdüanka dizisinde koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında çekimler durduruldu. Ekibim yeniden buluşması konusunda Haziran sonu işaret ediliyor. TV100’den Birsen Altuntaş, sette çekimlerin Haziran ayının sonunda başlamasının planlandığını belirtiyor. Dizide virüs riskine karşı da her türlü sağlık önlemi alınacak. Hijyenin öne çıktığı bir set ortamı oluşturulacak.

Ayrıca Zümrüdüanka’nın bazı hayranları senaryo konusunda bazı eleştirilerini sosyal medyada yapmaktaydı. İzleyicilerin bu eleştirilerinin pandemi döneminde dikkate alındığı ve senaryo üzerinde de bazı çalışmaların yapıldığı belirtiliyor.

İleride büyük sorun yaratabilecek olan senaryo krizi yaşanmadan ekibin gelecek bölümleri planlama noktasında vakit bulmuş olması önemli bir kazanım. Dizde nelerin değişeceği de merakla bekleniyor.

Zümrüdüanka dizisi başarılı performansı ile yoluna devam edecektir. Dizinin hayranları da merakla yeni bölümleri bekliyor.