Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’na sürpriz mesaj, Sen Anlat Karadeniz’deki bir isimden geldi!

İrem Helvacıoğlu’na sürpriz mesaj, Sen Anlat Karadeniz’deki bir isimden geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi ile ekranlara döndü İrem Helvacıoğlu. Oyuncu en son atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynamıştı. Nefes karakteri ile izleyenlerin aklına kazınan oyuncu, o dizideki performansıyla da övgüler topladı ve hayran kitlesini büyüttü.

Oyuncu, geçtiğimiz sezon sona eren dizinin ardından, bu kez Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı Star TV’nin yeni dizisi ile ekranlara gelmeye başladı. Dizide Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı oynuyor.

Nefes ile özdeşleştirilen oyuncu, imajını da değiştirdiği yeni dizide Ayliz rolüyle de beğenildi. Oyuncunun bu kez saçlarını kıvırcık yaptığı ve farklı makyaj ve giyim tarzı ile kamera karşısına geçtiği dizinin reytingleri her ne kadar beklendiği kadar olmasa da hayranları İrem Helvacıoğlu’nu övgülere boğdu.

Dizinin ilk bölümü ile birlikte oyuncuya hem meslektaşlarından hem sevdiklerinden hem de hayranlarından pek çok mesaj ve tebrik geldi. Bu isimler arasında birisi vardı ki dikkatleri çekti.

Zira Sen Anlat Karadeniz dizisinde kendisiyle birlikte çok konuşulan bir isimdi! Partneri Ulaş Tuna Astepe’ten bahsetmiyoruz! Küçük oyucu Demir Birinci’den geldi mesaj.

İrem Helvacıoğlu'na sürpriz mesaj, Sen Anlat Karadeniz'deki bir isimden geldi! 8

Dizide annesini oynayan İrem Helvacıoğlu ile kamera karşısına geçen küçük oyuncu, Nefes’in oğlu Yiğit’i canlandırıyordu. Küçük yaşına karşın başarılı performansıyla da kendisinden konuşturmuştu Demir Birinci.

Sette İrem Helvacıoğlu ile çok iyi anlaşan ve kucağından inmeyen küçük oyuncu, çok sevdiği İrem ablasını da unutmadı ve yeni dizisinde ilk tebrik edenler arasında yerini aldı.

İrem Helvacıoğlu, Demir Birinci’den gelen mesajı instagram sayfasından yayınlayarak “Benim küçük koalam” notuyla kalp bıraktı…

İşte o paylaşım…

İrem Helvacıoğlu'na sürpriz mesaj, Sen Anlat Karadeniz'deki bir isimden geldi! 9