Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinden Neslihan Atagül’e doğum günü sürprizi gibi jest!

Sefirin Kızı dizisinden Neslihan Atagül’e doğum günü sürprizi gibi jest!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisi ilk sezonu ile büyük beğeni topladı. Dizinin hikayesi izleyicileri sardı. Başrol oyuncuları Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu rollerini başarıyla canlandırdı. Pandeminin araya girmesi dışında dizide ciddi bir sıkıntılı dönem yaşanmadı.

Sefirin Kızı dizisinin yeni sezonu için de ekip Haziran ayında bir araya gelerek stok bölümler çekmişti. 4 stok bölümün olduğu diziden sürpriz bir adım daha geldi. Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezondan ilk tanıtımı bugün yayınlanacak.

Bilindiği üzere 20 Ağustos, Neslihan Atagül’ün doğum günü… 1992 doğumlu olan oyuncu, 28. yaşgününü kutluyor. Sefirin Kızı dizisinin ekibi de yeni sezon fragmanını bu güne denk getirerek ünlü oyuncuya bir jest yapmak istemiş olabilir.

Star Tv’nin twitter hesabından da ünlü oyuncu için bir doğum günü mesajı paylaşılmıştı. Bu jesti de hatırlatalım.

Dizinin hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarla yeni bölümleri heyecanla ve sabırsızlıkla beklediklerini belirtiyor. “Çok özledik” diye yorum bırakan dizinin takipçileri, merakla fragmanı beklediklerini belirtiyorlar.

Fragmanın duyurusunun yapılmasının ardından twitter’da 1 saat içinde binlerce mesaj paylaşıldığını ve Sefirin Kızı’nın en çok konuşulan konular arasına girdiğini de hemen hatırlatalım.

Ayrıca dizinin ekibi henüz Bodrum’da bir araya gelerek çekimlere başlamadı. Bunun sebebi ise elde bulunan 4 adet stok bölümün istenildiği zaman ekrana sürülebilecek olması… Yani dizinin çekimlerinin diğer yapımlara nazaran biraz gecikmesinin altında da bu rahatlık yatıyor.

İşte Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezon fragmanı: