Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine eleştiriler sürerken, Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’den jest!

Sefirin Kızı dizisine eleştiriler sürerken, Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’den jest!

tarafından ker_def

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Star Tv’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi Sefirin Kızı yeni sezonunda yer yerinden oynayacak. Yeni bölümde nefes kesen gelişmeler peş peşe yaşanırken dizinin başrol oyuncuları; Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu gelen yoğun istek üzerine dizinin hayranları için objektiflere birlikte poz verdiler.

Sefirin Kızı dizisi, kadına şiddete yönelik bazı sahneleri nedeniyle sosyal medyada büyük bir eleştiri dalgası altında da kaldı. Nare karakterine yönelik baskı içeren sahneler büyük tepki çekti. Dizinin ekibi için de sosyal medyada bu kadar destek buldukları bir noktada, gelen bu eleştirilerin önemli bir sınav olduğunu da söylemek lazım.

Sefirin Kızı dizisine eleştiriler sürerken, Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'den jest! 7

Sefirin Kızı dizisinin 14 Eylül Pazartesi akşamı 19. yeni bölümünde neler yaşanacak? Geçtiğimiz Pazartesi akşamı yaşanan gelişmelerin sosyal medyada büyük yankı bulurken şimdi nefesler bu akşam yaşanacak gelişmeler için tutuldu. Nare’nin Efeoğlularının konağında yaşamaya başlaması yeni çok daha tehlikeli bir savaşın başlangıcı olacak. İkiliyi ayırmak için Menekşe ve Akın el sıkışırken Gediz ise Nare’ye duyduğu aşkı için savaşmaya karar veriyor.

Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.

Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır.

Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”

Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici anlatımıyla Sefirin Kızı bu akşam Star’tv’de.