Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin dönüşü sert olacak hem Sancar hem Gediz, Nare’ye öfkeli!

Sefirin Kızı dizisinin dönüşü sert olacak hem Sancar hem Gediz, Nare’ye öfkeli!

tarafından ker_def

Sefirin Kızı dizisi, 15 Haziran Pazartesi günü 16.yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak.2,5 aydır heyecanla bu anı bekleyen dizi takipçileri, 16.bölümde neler yaşanacağını çok merak ediliyor. Dizinin yeni bölümünden ilk detaylar ortaya çıktı. Sancar, Nare’ye çok kızıyor.
‘Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum’ diyen Sancar gibi Gediz de kızgın. Nare ne yapacak merak ediliyor.

Dizinin 16.yeni bölümünde; Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der. Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır.

Sefirin Kızı dizisinin dönüşü sert olacak hem Sancar hem Gediz, Nare'ye öfkeli! 10

Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”

Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?

Sefirin Kızı dizisinin dönüşü sert olacak hem Sancar hem Gediz, Nare'ye öfkeli! 11

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi ‘Sefirin Kızı’, her Pazartesi izleyici ile buluşuyor. Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı “Sefirin Kızı”nda; Engin Akyürek yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu, Neslihan Atagül Doğulu da sefirin kızı Nare’yi canlandırıyor.

Sefirin Kızı dizisinin dönüşü sert olacak hem Sancar hem Gediz, Nare'ye öfkeli! 12

Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege’de yapılıyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizinin senaryosunu A. Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor.

Sefirin Kızı dizisinin dönüşü sert olacak hem Sancar hem Gediz, Nare'ye öfkeli! 13

Yayın Günü: 15 Haziran Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 16. Blm
Yapım: NGM & O3 Medya
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Senaryo: A. Ferda Eryılmaz & Nehir Erdem

Oyuncular: Engin Akyürek (Sancar), Neslihan Atagül Doğulu (Nare), Uraz Kaygılaroğlu (Gediz) Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan) Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Erhan Alpay (Akın), Erdal Küçükkömürcü (Güven), Gonca Cilasun (Halise), Tülin Yazkan (Menekşe), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra)