Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinin Elvan’ı Hivda Zizan Alp’in Engin Akyürek şansı!

Sefirin Kızı dizisinin Elvan’ı Hivda Zizan Alp’in Engin Akyürek şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek Sancar karakterine hayat veriyor. Oyuncu, başarılı performansı ile dikkat çekerken, sette de arkadaşları ile uyum içinde çalışıyor.

Bodrum’da çekimleri devam eden Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezonu da başladı ve izleyiciler her yeni bölümü heyecanla takip ediyor. Diziye yönelik kadına şiddet eleştirilerinin de geldiği bu dönemde ekibin arkadaşlık ortamı ayrıca dikkat çekiyor.

Elvan karakterine hayat veren Hivda Zizan Alp, Sefirin Kızı dizisiyle birlikte büyük bir fırsat yakaladı. İsmini geniş kitlelere duyuran oyuncu, Engin Akyürek hakkında sosyal medyadan gelen soru üzerine de hoş sözler söyledi.

“Engin Akyürek ile çalışmak nasıl bir his?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Hivda Zizan Alp, rol arkadaşını şu sözlerle övdü:

“Engin tanıdığım en ahlaklı ve en çalışkan oyunculardan biri. Onunla çalıştığım, abi-kardeşlik hissini onunla televizyona aktarabildiğim için çok şanslıyım.”

Sefirin Kızı dizisinin Elvan'ı Hivda Zizan Alp'in Engin Akyürek şansı! 7