Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sefirin Kızı dizisinin Kavruk’u baba oldu

Sefirin Kızı dizisinin Kavruk’u baba oldu

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Kavruk karakteri ile bilinen oyuncu Edip Tepeli, hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşıyor. Tepeli, baba olmanın sevincini yaşıyor şu sıralar. Oyuncunun eşi de yakından tanınan bir isim.

Bir dönem Çocuklar Duymasın dizisinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın oynadığı Haluk ve Meltem çiftinin kızları Duygu’yu oynayan Ayşecan Tatari. Çift, bir süredir heyecanla bekledikleri kızlarını sonunda kucaklarına aldılar. Ayşecan Tatari aynı zamanda oyuncu Aliye Uzunatağann’ın da kızı.

Duygu karakteri ile bir dönem Çocuklar Duymasın’da rol alan ancak daha sonra diziden ayrılan Ayşecan Tatari, oyunculuğu bırakmıştı. Tatari’nin Edip Tepeli ile mutlu evliliğinden dünyaya gelen kızıyla ilk fotoğrafı da sosyal medyadan yayınlandı.

Sefirin Kızı dizisinin Kavruk'u baba oldu 7

Çiftin bu mutlu gününde pek çok ünlü isim de sosyal medyadan tebrik etti. Bu isimler arasında Sefirin Kızı dizisinde Edip Tepeli’nin birlikte oynadığı Uraz Kaygılaroğlu da vardı. “Hoş geldin, müjgan kiraz uraz tepeli. Seni seviyorum.” yorumunu yaptı Kaygılaroğlu.

Enis Arıkan, Öykü Karayel, Demet Evgar, Türkü Turan, Salih Bademci, Didem Balçın gibi birçok ünlü isim paylaşımlara yorum bıraktı.